bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Результати Всеукраїнської благодійної акції “Серце до серця”
24.06.2014

17 червня 2014 року о 16:00 в приміщенні Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» відбулася прес-конференція, присвячена результатам IX Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» та благодійному фестивалю «Woodstock Ukraine».

Під час прес-конференції оголошено результати благодійної акції, що проходила під гаслом «Я хочу бачити життя». По при складну ситуацію в країні, волонтери «Серце до серця» збирали кошти в усіх областях. Цього року для дітей з вадами зову вдалося зібрати 2 746 228,35 гривень.

Євгенія Баранська, голова правління ВБФ «Серце до серця»: «Цього року волонтерам було надзвичайно складно збирати кошти. Напружена ситуація в країні зумовила проведення проектів з надання допомоги постраждалим та із забезпечення української армії. Порівняно з минулим роком ми зібрали значно менше. Скажу чесно, ми ставили собі за мету зібрати 5 млн гривень, але здобутком є те, що в складних умовах нам вдалося провести цю акцію.»

До п’ятірки областей, які зібрали найбільшу суму коштів, увійшли Вінницька, Волинська, Закарпатська, Сумська і Луганська. Остання, попри складні умови, зуміла зібрати велику суму коштів для діток, чим і продемонструвала прагнення до єдності України.

 Сергій Риков, головний офтальмолог МОЗ України: «Разом ми доклали великих зусиль, щоб допомогти дітям з вадами зору. Дітям в областях України зможуть вчасно виявляти хвороби та почати їх успішне лікування. Особливу увагу буде приділено медичному обладнанню для вирішення проблем косоокості у малюків.»

Культурною ініціативою ВБФ «Серце до серця» є проведення легендарного музичного фестивалю «Woodstock Ukraine», що  проходитиме в Україні втретє – з 8 до 12 липня, Львівська область, замок Свірж. Цей проект спрямовано на розвиток масової музичної культури, об’єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, згуртування молоді різних частин нашої країни, а, головне, розвиток благодійного волонтерського руху в Україні. Фестиваль «Woodstock Ukraine» присвячено усім волонтерам та він є відкритим і безкоштовним для усіх відвідувачів.

Сергій Анісенко, музикант, гурт «WashingTones»: «Гості фестивалю братимуть участь у багатьох заходах, спрямованих на розвиток  і поширення ідей волонтерства та благодійної соціальної активності. Сьогодні для країни надзвичайно важливим є виховання свідомої небайдужої молоді.»

У 2014 році на фестивалі працюватиме дві сцени: на малій сцені - «СІМ – студія інтерактивного мистецтва» будуть читати лекції відомі діячі культури, відбуватимуться театральні постановки і виступи молодих музикантів України. З великої сцени будуть лунати саунди видатних світових та українських музичних гуртів.

Слухачі зможуть насолодитися різними музичними стилями, познайомитися з новими іменами та наживо послухати вже відомих виконавців. Для Вас будуть грати: Neil Taylor (Англія), Enclose (Мексика), Death by Chocolate (Швейцарія), Wild Pig (PL), Black Powder Toys (Канада), Metka (Польща), Modiwo (Румунія), The Stylacja (Польща), KaCeZet & Fundamenty (Польща), ADSU (Польща), Offensywa (Польща), Atmasfera, Freddy Marx Street, Farinhate, Gerold, Green Silence, Kompas, Ot Vinta, КораЛЛі, Брат Кіндрат, Latur, Малхолланд Драйв, PanKe Shava, Washing Tones, Тінь сонця, Бандурбенд, Подорож по вертикалі.

Окрім того, на відвідувачів чекають майстер-класи, перфоменси, театральні постановки, виставки, вегетаріанські класи, спортивні змагання, воркшопи, автограф сесії, музичні джеми, творчі зустрічі та багато іншого.

Організатори закликають об’єднуватись навколо хорошої музики та витрачати сили на добрі справи!

Контакти

  • (044) 278-40-19
  • (093) 605-30-20

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.