bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадське завдання Уповноваженому ВР України з прав людини
05.05.2014

Для цього слід визначити  актуальні організаційні проблеми в діяльності Секретаріату, а також сформувати поради щодо основних тематичних напрямків діяльності Уповноваженого, які мали б стати пріоритетами Офісу у 2014 році.

Достатньо лише заповнити електронний опитувальник до 15 травня 2014 року включно за наступним посиланням.

 Усі відповіді учасників опитування буде систематизовано та узагальнено експертною групою з моніторингу діяльності Уповноваженого, яка діє у складі постійно діючої Консультативної ради при Уповноваженому. У результатах опитування буде зазначений перелік всіх організацій, що брали в ньому участь.

 Дане опитування представників громадських організацій не має на меті оцінити діяльність Уповноваженого в цілому, а ставить в якості задання підготовку рекомендацій для Офісу щодо тематичних та організаційних напрямків його діяльності.

 Опитування проводиться Центром Громадянських Свобод в рамках  проекту «Демократизація, права людини і розвиток громадянського суспільства», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2013-2016рр.

 Думки, висновки чи рекомендації належать авторам та упорядникам цього видання і не обов’язково відображають погляди Міністерства закордонних справ Данії, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй чи інших агенцій ООН.

 У разі виникнення запитань організатори просять звертатись до Ірини Мухіної  (0976882270, [email protected]).

 

Контакти

  • Ірина Мухіна
  • Центр громадянських свобод
  •  0976882270
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.