bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Члени МАН України візьмуть участь в конкурсі EcoNation
11.04.2014

Днями відкрилося відділення екології та аграрних наук ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України.

Про конкурс: Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України є одним із провідних заходів МАН. Конкурс проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей країни та створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

Із побажаннями вдалого виступу та нових наукових досягнень до МАНівців звернулися Президент Малої академії наук Станіслав Довгий; завідувач кафедри екології та охорони навколишнього середовища Київського національного університету імені Тараса Шевченка Дмитро Лукашов; директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Володимир Вербицький; члени журі конкурсу та предметної комісії.

Сподівання на високий результат учнівських робіт висловив координатор проекту EcoNation – конкурсу екологічних розробок для школярів, студентів та фахівців галузі Владислав Шелоков. Проект націлений змінити екологічну ситуацію на планеті та сприяти розвитку наукового потенціалу молодих вчених у галузі природоохоронної та екологічної діяльності.

Цього ж дня у стінах оздоровчого табору «Лідер» в Пущі-Водиці відбулось урочисте відкриття відділень технічних і комп’ютерних наук конкурсу-захисту МАН. Юним айтішнікам також було цікаво дізнатися про новий конкурс екологічних проектів EcoNation та про грант у розмірі 50 000 грн., який очікує на переможця.

Тож усі учасники конкурсу-захисту матимуть змогу не лише перемогти завдяки теоретичним знанням, а й зробити свій практичний внесок у розвиток сучасних екологічних технологій та покращення життя суспільства в цілому.

Контакти

  • +38 (044) 360 08 75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.