bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний фонд “Серце до серця” провів передачу медичного обладнання медичним установам
17.02.2014

14 лютого, Національна медична академія ім. П. Л. Щупика, Київ:

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» провів офіційну передачу медичного обладнання, закупленого на кошти, зібрані під час благодійної акції «Почуй світ!» в 2013 році. Апарати для діагностики та лікування вад слуху передані в обласні та міські медичні установи по всіх регіонах України, жителі яких будуть користуватися ними абсолютно безкоштовно.

В 2013 році благодійним фондом «Серце до серця» була проведена VIII щорічна акція під назвою «Почуй світ!». В рамках цієї акції спільними зусиллями наших співвітчизників, волонтерів та спонсорів Фонду було зібрано понад 4,3 млн. грн., які пішли на закупівлю 783 слухових апаратів та понад 60 одиниць медичного устаткування. Дане обладнання вже розподілено між дитячими лікарнями у відповідності до суми благодійних внесків, зібраних в кожному регіоні.

Євгенія Баранська, Голова правління, Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця»: «Я надзвичайно рада сьогоднішній події. Ми підбили підсумки ще однієї акції, та ще раз впевнились у правильності своїх дій. Без сумнівів, ми на вірному шляху. І добре те, що з кожним роком нас все більше! І не важливо, що сьогодні за вікном,  головне те, що ми можемо пронести тепло в серцях маленьких українців.»

Анатолій Лук`янович Косаківський, головний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності «Дитяча отоларингологія», президент асоціації дитячих отоларингологів України: «Сьогодні ми забезпечили дитячі лікарні необхідним медичним устаткуванням для своєчасного виявлення втрати слуху. Надали дітям слухові апарати, що були так необхідні. Разом ми зробили великий вклад в забезпечення якісної дитячої медицини.»

Організатор: Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця».

В прес-конференції взяли участь:

-          Анатолій Косаківський, головний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності «Дитяча      отоларингологія», президент асоціації дитячих отоларингологів України.

-          Віталій Воротніков, регіональний директор Київського регіону ПАТ ”Кредобанк”.

-          Хамзех Камаль, заступник директора із зовнішніх зв’язків ТОВ «Автолюкс».

-          Наталія Валевська, амбасадор фонду, співачка.

-          Ілларія, амбасадор фонду, співачка.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.