bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Що хорошого ми зробили за рік: звіт МБФ Костянтина Кондакова
02.02.2014

Минулий рік вкотре довів, що хороша справа, вчинена безкорисливо, породжує ланцюжок інших хороших справ та призводить до об’єднання людей на основі спільних культурно-моральних цінностей.

Команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова впевнена, що шлях бездумного споживання – це не та дорога, якою має йти сучасна людина! В своїй роботі ми завжди керуємось ідеєю, що для того щоб змінити світ на краще починати потрібно, в першу чергу з себе. Ми закликаємо кожного дослухатись до наших порад та наслідувати наш приклад, адже на власному досвіді ми побачили, як легко кожен день робити гарні справи, а головне відчули радість та вдячність людей, яким ми допомогли

Дійсно, для нашого фонду цей рік був плідним та насиченим. В рамках восьми соціально-значущих програм, та акції «Жодного дня без гарних справ!» команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова організувала більш ніж 500 благодійних акцій: провела 300 міні-проектів, створила 30 масштабних подій, підтримала понад 80 партнерських заходів.Ми адресно допомогли ста українським родинам, не залишивши людей у складних життєвих ситуаціях.

Протягом всього року представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова брали участь у науково-практичних конференціях та міжнародних конгресах, ми підтримували молодих винахідників та їх соціально-корисні стартапи. Ми власними силами організували 5 творчих конкурсів всеукраїнського масштабу!

Варто зазначити, що наш фонд не приховує витрати пов’язані зі своєю діяльністю, дотримуючись принципів прозорості та відкритості. У 2013 році ми витратили на гарні справи 4 687 000 грн.

Озирніться навколо — завжди є ті, хто потребує Вашої допомоги, кому Ви можете допомогти в дану хвилину. Ми хочемо, щоб кожна людина на питання “Коли Ви востаннє робили гарні справи?” не замислюючись відповіла — ”сьогодні!”.

Кожен день нам телефонують ті, хто потребує допомоги, на електронну адресу help@kondakov.uaнадходять безліч листів зі всієї України з проханням підтримати різноманітні благодійні проекти. Тож, якщо Ви хочете зробити безкорисливий гарний вчинок, але не знаєте з чого почати – звертайтеся до Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова і ми допоможемо Вам наповнити своє життя та світ навколо любов’ю!

Детальніше про діяльність Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова дізнайтесь на сайті − http://kondakov.ua/

та за телефоном+38 (044) 360 08 75

Наша електронна адреса:help@kondakov.ua

Контакти

  • Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова
  • т. 044 360 08 75
  •  [email protected]
  •  http://kondakov.ua

Коментарі

Олег Андрієвський   3726 днів тому   #  

Дякую за вашу діяльність, хороші слова і влучне нагадування - за будь яких ситуацій варто лишатися людьми і пам'ятати про ближніх...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.