bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Transparency International: Доброчесне врядування - це більше ніж стандарти та процедури
09.12.2013

Transparency International Україна оголосила про  формування Мережі авторизованих партнерів у регіонах. Зі стандартами сертифікації ТІ Україна познайомила громадські організації під час ІІ Форуму з організаційного розвитку, який було проведено Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання». У роботі Форуму взяли участь понад 650 учасників з громадських, бізнесових, державних, освітніх та інших організацій та установ.

Формат участі Transparency International Україна як сервіс-провайдера дозволив максимально розкрити досягнення організації у сфері організаційного розвитку, а також  допомогти усім охочим
порадами та консультаціями. Під час майстер-класу “Доброчесне врядування. Більше ніж стандарти та процедури. Як це робить Transparency International?”  було представлено програму добровільної сертифікації зацікавлених організацій на відповідність стандартів урядування, що діють в Transparency International Україна. За цими стандартами ТІ Україна координуватиме Мережу авторизованих партнерів з метою посилення громадського впливу на антикорупційну політику України як на місцевому, так і національному рівні.

Членами Мережі можуть бути неурядові організації України, що сповідують принципи доброчесності, професійності й інновацій та готові ділитися з ним на рівні всієї країни.

Зі стандартами сертифікації пропонуємо ознайомитись тут.

Контакти

  • Ольга Тимченко
  • 0503529618

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.