bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся семінар Кримського центру з громадянського суспільства
28.11.2013

На виконання Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, реалізуючи Програму сприяння розвитку громадянського суспільства в АРК від 26 грудня 2012 р. та постанову Ради міністрів АРК від 13 серпня 2013 р. «Про заходи сприяння розвитку громадянського суспільства в АРК», Кримський центр підвищення кваліфікації державних службовців при Раді міністрів АР Крим спільно з Ресурсним центром ГУРТ 14-15 листопада 2013 року провів тематичний короткостроковий семінар-тренінг на тему: «Актуальні питання розвитку громадянського суспільства в АР Крим» для працівників органів державної влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування та активу громадських організацій Автономної Республіки Крим. У ході семінару учасники працювали над вирішенням запитання «Які найефективніші шляхи впровадження стратегії розвитку громадянського суспільства у Криму?» у форматі відкритого простору.

Як зауважив учасник семінару, методист Кримського центру, к.ю.н., заслужений юрист АР Крим Роман Савонюк: «Вбачається, що семінар-тренінг було успішно проведено у форматі території відкритого простору із застосуванням новітніх технологій, завдячуючи майстерності працівників Ресурсного центру ГУРТ».  

Таким чином, учасники семінару, і в тому числі представники кримських громадських організацій мали змогу взяти участь у семінарі якісного нового рівня,  тому Кримський центр щиро дякує ГУРТу за розуміння, допомогу  у проведенні заходу, який був проведений на виконання Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Автономній Республіці Крим.  

Підсумком семінару стала книга напрацювань його учасників. З книгою можна ознайомитись за даним посиланням.

Більше інформації та фото і відео з семінару – на сайті Кримського центру.

Контакти

  • http://cppk.crimea.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.