bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс туристичних маршрутів територією Великодимерської ОТГ
15.02.2020

Метою конкурсу туристичних маршрутів територією Великодимерської ОТГ є пошук та реалізація креативних ідей щодо включення всіх поселень громади (Велика Димерка, Бобрик, Вільне, Гайове, Жердова, Захарівка, Михайлівка, Підлісся, Покровське, Тарасівка, Рудня, Шевченкове) до спільного туристичного маршруту, який може привабити як мешканців, так і гостей громади. 

Для досягнення мети конкурсу пропонується реалізувати такі завдання: 

-       Провести інвентаризацію та опис об’єктів культурно-історичної спадщини, природи та економічної діяльності, які знаходяться на території громади і можуть бути цікавими для туристів;

-       Розробити маршрут та текст екскурсійного супроводження для ознайомлення з привабливими об’єктами громади, місцевими легендами, традиціями та святами, а також з діяльністю місцевих підприємств та життям відомих земляків;

-       Підготувати презентацію для представлення свого проекту. 

ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В КОНКУРСІ?

До участі в Конкурсі запрошуються учні шкіл, студенти та інші представники молоді віком від 14 до 20 років у складі невеликих команд (наприклад, члени гуртка, клубу, ініціативної групи тощо) під керівництвом наставників (вчителів, працівників музеїв, краєзнавців, громадських активістів тощо), які займаються дослідженням та популяризацією рідного краю.

Комунікація організаторів конкурсу з командами здійснюватиметься через їхніх наставників. Командам, які представлять найцікавіші проекти, буде надано фінансову та організаційну підтримку для втілення заявлених ідей та пропозицій.

ЯК СТАТИ УЧАСНИКОМ?

Наставник команди до 24 лютого 2020 року реєструє свою команду за посиланням

https://bit.ly/36u77XO. Після завершення реєстрації буде проведено семінар для зареєстрованих команд щодо підготовки їхніх проектів (попередньо 28 лютого 2020 року). Про місце та час проведення семінару наставники команд будуть поінформовані додатково.

Протягом березня 2020 року зареєстровані команди працюватимуть над своїми проектами. Розроблені проекти пропонується надіслати на електронну адресу [email protected] до 18:00 години 31 березня 2020 року на розгляд професійного журі.

У квітні 2020 року буде проведено публічний захист проектів, де кожна команда презентуватиме результати своєї роботи. Кваліфіковане журі оцінить надіслані проекти та відбере команди переможців для надання фінансової та організаційної підтримки в реалізації кращих проектів.

Конкурс проводиться в рамках реалізації Плану місцевого економічного розвитку за європейською Угодою мерів за економічне зростання (Mayors for Economic Growth). Партнером конкурсу виступає Громадська організація «СВ-Платформа».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.