bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей для молоді
24.06.2019

Актуальні можливості для молоді на ГУРТі! Натхнення і успіхів!

Волонтерський наметовий табір «Апсайклінг парк»

Волонтери долучаться до методів та технологій апсайклінгу.

Дедлайн - 25 червня 2019 року.

Навчальний візит до Львова: соціальне підприємництво для молоді

Інститут міста спільно з Фондом Східна Європа, Громадською організацією ChildFund Deutschland e.V. та за фінансової підтримки Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини  оголошує конкурс на участь у навчальному візиті.

Дедлайн - 27 червня 2019 року.

Конкурс для медійного висвітлення теми громадського контролю безпекових органів в Україні

Представництво Freedom House оголошує конкурс на створення аналітичних оглядів, мультимедійних продуктів та розробку інших журналістських матеріалів для пояснення та висвітлення теми громадського контролю за безпековими службами (СБУ, МВС, МОУ). 

Дедлайн - 30 червня 2019 року.

Хакатон для дівчат «Hack4Good: як зацікавити дівчат у STEM» (17-19 липня, Маріуполь)

Запрошують дівчат 18-22 років з Донецької, Луганської та Запорізької областей на Хакатон, який дасть дівчатам шанс створити нові інноваційні додатки для вирішення соціальної проблеми – збільшення дівчат в STEM.

Дедлайн - 30 червня 2019 року.

Академія виборчої журналістики стартує в Києві

Інститут «Республіка» та Громадське радіо запрошують журналістів/ток на навчання до Академії.

Дедлайн - 30 червня 2019 року.

Шукають учасників на молодіжний обмін в Болгарії

Запрошують взяти участь у міжнародному молодіжному обміні «Media manipulations – youth perception or realities?!» і поговорити власне про правду, часткову правду і маніпуляції.

Дедлайн - 3 липня 2019 року.

ФРІ-табір «Крок до Лідерства 2019»

Маєш ідею, але не знаєш, як її втілити? Простіше зробити самому, ніж в команді? Не можеш розпланувати свій час і не встигаєш те, що б хотів/-ла? Прийшов час віднайти у собі лідера разом із ФРІ.

Дедлайн – 1 серпня 2019 року.

Літня школа гідів антикорупційних турів від ACREC

Перша в Україні Літня Школа гідів в рамках проекту «Київські антикорупційні тури» від Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції (ACREC), І модуль якої відбудеться 29-31 липня 2019 року в Києві.

Дедлайн – 14 липня 2019 року.

Грант «Метелик»: $ 10 000 для українських школярів та студентів

Маєте ідею перспективного соціального проекту та потребуєте коштів на її реалізацію? UGS оголошує запуск нової ініціативи - гранту «Метелик», що надає грошову підтримку у розмірі до 10 тисяч доларів задля фінансування зусиль української молоді, спрямованих на соціальні зміни в країні.

Дедлайн - 15 липня 2019 року.

Навчальні візити у Гдині

«Centrum Współpracy Młodzieży» оранізовує 12-денні навчальні візити для активістів з України, Молдови та Білорусі в Гдиню. Це  можливість познайомитись з роботою польських урядових та неурядових організацій, ЗМІ та бізнесу.

Дедлайн – 21 липня 2019 року.

Відкритий прийом на Третій набір Сертифікатної програми «Антикорупційні студії»

Оголошують конкурс на участь у  комплексній сертифікатній програмі 2019 р. «Антикорупційні міждисциплінарні студії» – це освітня програма, присвячена комплексному вивченню корупції як соціально-правового явища та шляхів її запобігання.

Дедлайн - 5 вересня 2019 року.

МедіаЛаб Донбас запускає молодіжні Фотомайстерні на Донеччині

Влітку у Донецькій області пройдуть Фотомайстерні для молоді, де учасники та учасниці отримають базові практичні навички роботи з фотокамерою, навчаться аналізувати та інтерпретувати візуальні зображення і створять фото-есе на тему «Вулиця, на якій я живу».

Відкрито реєстрацію на онлайн курс «Взаємодія органів державної влади з громадськістю»

Громадський проект «Prometheus» надає можливість безкоштовної реєстрації та проходження курсу «Взаємодія органів державної влади з громадськістю», метою якого є ознайомити фахівців/-чинь органів державної влади із сучасними принципами, стандартами, механізмами та інструментами взаємодії з громадськістю, а також розвинути їхні навички планування, здійснення та оцінки результатів взаємодії з громадськістю.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.