bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості залучення фінансових ресурсів для ОГС
25.03.2019

До вашої уваги традиційна добірка можливостей для фінансової підтримки організацій громадянського суспільства. Звернувшись за однією із запропонованих програм, ви можете отримати фінансовий ресурс для реалізації суспільно важливих проектів.

Програма «Ми поруч! Підтримка людей, що постраждали від нацизму»

Німецький фонд «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» (EVZ) оголошує прийом конкурсних заявок для участі в програмі «Ми поруч! Підтримка людей, що постраждали від нацизму». Дедлайн – 1 квітня 2019 р.

Конкурс інженерних стартапів із призовим фондом 2 мільйони гривень

Команди з найбільш перспективними ідеями отримають грант на розвиток стартапу в еквіваленті 2 млн грн. У конкурсі можуть взяти участь проекти на різних стадіях: від ідеї до робочого прототипу. Дедлайн - 1 квітня 2019 р.

Конкурс грантів у рамках Фонду запобігання конфліктів, сприяння стабільності та безпеки в Україні

Посольство Великої Британії в Україні оголошує конкурс грантів у рамках Фонду запобігання конфліктів, сприяння стабільності та безпеки в Україні. Дедлайн - 5 квітня 2019 р.

Програма Culture Bridges оголошує шостий конкурс проектів міжнародної мобільності

19 лютого 2019 відкривається прийом заявок на заключний шостий конкурс Culture Bridges на фінансування міжнародної мобільності. Дедлайн – 11 квітня 2019 р.

Конкурс обмінів між засобами масової інформації Львівської і Луганської областей

Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» оголошує  конкурси міжрегіональних обмінів між засобами масової інформації Львівської і Луганської областей, у рамках програми «Змінимо країну разом». Дедлайн -  15 квітня 2019 року.

Малі екологічні гранти

Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва оголосив про відкриття нової грантової програми – «Малі екологічні гранти». На програму планується спрямувати 125 тисяч канадських доларів. Розмір грантової допомоги від 8 до 12,5 тисяч канадських доларів на один проект. Дедлайн - 19 квітня 2019 р.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура.Спільнота»

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура. Спільнота». Завдяки підтримці, громадські організації, які реалізують проекти у сфері культури та залучають кошти спільноти отримають додаткові можливості для реалізації своїх ідей. Підтримка проектів відбуватиметься таким принципом. Якщо ви зібрали заявлену суму на краудфандингу, то Фонд додає таку ж, але не більше 150 тисяч гривень. Дедлайн - 15 жовтня 2019 р.

Проект USAID «Економічна підтримка Східної України» оголошує програму грантів

На Сході України розгортає свою діяльність Проект USAID «Економічна підтримка Східної України». Проект USAID надає можливість місцевим жителям покращувати рівень життя та розвивати бізнес у перспективних галузях економіки.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.