bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-10 можливостей для молоді
18.02.2019

Щоб розбавити зимові барви новими досягненнями, ГУРТ підготував підбірку найцікавіших можливостей для молоді. Читайте, надихайтеся й покращуйте своє життя та життя своєї громади.

 Молодіжний обмін на тему міграції в Португалії (Порто)

Молодіжний обмін на тему міграції за участю представників Португалії, України, Італії, Греції та Туреччини. Дедлайн – 22 лютого 2019 р.

Тренінги «Як інтегрувати ВПО: моніторинг і стратегування»

Аналітичний центр CEDOS запрошує громадських діячок та діячів, дослідниць та дослідників, журналісток та журналістів і держслужбовиць та держслужбовців на тренінг з аналізу інтеграції ВПО у місті та з розробки міської стратегії інтеграції. Тренінги відбудуться в березні у п’яти містах, точніше читайте нижче. Дедлайн – 25 лютого 2019 р.

Грант на реалізацію дослідницьких проектів в цілях сталого розвитку

Українська Соціальна Академія запрошує громадських активістів, студентів-магістрантів, аспірантів та молодих професіоналів скористатися грантами для проведення дослідницьких проектів в рамках програми «Суспільна етика і лідерство». Дедлайн – 28 лютого 2019 р.

Стипендіальна програма від Німецького фонду Маршалла

Німецький фонд Маршалла оголошує набір на стипендіальну програму. Дедлайн - 28 лютого 2019 р. (далі - англ.).

Стипендії ім. Лейна Кіркланда

Польсько-Американський Фонд Свободи Фундатор Програми і Фонд Лідери Змін оголошують відкритий конкурс для кандидатів на отримання Стипендій ім. Лейна Кіркланда у 2019/2020 навчальному році. Програма адресована молодим лідерам та експертам, які здобули вищу освіту та зацікавлені в розвитку демократії, економіки і громадянського суспільства у своїх країнах та в регіоні. Дедлайн - 1 березня 2019 р.

Українська академія лідерства оголошує старт набору студентів

Найамбітніші підлітки України отримають грант на навчання у 10 000 доларів. Українська академія лідерства відкриває прийом заявок на 2019 навчальний рік для випускників шкіл та коледжів віком від 16 до 18 років з усіх регіонів України. Дедлайн – 1 березня 2019 р.

Конкурс на участь у тренінгу «Профеміністична школа для чоловіків»

Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед» оголошує конкурс на участь у тренінгу «Профеміністична Школа для чоловіків», який відбудеться з 15 по 16 березня 2019 року у Запоріжжі. Дедлайн - 1 березня 2019 р.

Набір на програму «Молодь змінить Україну» від Фонду родини Богдана Гаврилишина

Програма для молодих патріотичних українців, активних у громадському житті країни, які готові бути рушійною силою ефективних змін в Україні з урахуванням європейського досвіду. Дедлайн - 14 березня 2019 року. 

Програма Culture Bridges оголошує шостий конкурс проектів міжнародної мобільності

19 лютого 2019 відкривається прийом заявок на заключний шостий конкурс Culture Bridges на фінансування міжнародної мобільності. Дедлайн – 11 квітня 2019 р.

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.