bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант на створення потужностей із переробки фруктів
11.12.2018

Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк», запрошує малі і середні агропідприємства подавати заявки на одержання гранту, спрямованого на поліпшення існуючих або створення нових сучасних потужностей для переробки фруктів. Дедлайн - 18 січня 2019 р.

Мета гранту: pозширення ринків та обсягів збуту фруктів та продуктів їх переробки зі збільшеною доданою вартістю.

Очікувані результати

Грант повинен безпосередньо сприяти і забезпечити досягнення принаймні трьох з п’яти зазначених нижче результатів:

  1. створення доданої вартості як результат впровадження сучасних або покращення існуючих технологій;
  2. збільшення частки продукції, що експортується щонайменше на 30%;
  3. впровадження міжнародних стандартів НАССР; (Проект надасть допомогу у впровадженні міжнародних стандартів через залучення консультантів, що підготують компанію до сертифікації, компанія в свою чергу бере на себе зобов’язання самостійно пройти та оплатити сертифікацію протягом року);
  4. залучення додаткових інвестицій (власні кошти; зовнішні інвестиції; кошти програм державної підтримки та місцевих бюджетів; донорського співфінансування, крім коштів USAID), лізингу або кредитів для придбання нового обладнання для покращення переробки  фруктів у розмірі не менше 50% загального бюджету проекту;
  5. залучення не менше 20 малих і середніх підприємств (МСП) та не менше 100 домогосподарств - учасників маркетингового ланцюга.

Грантові заявки, які показують більш суттєвий вплив на розвиток ланцюжків доданої вартості, отримають більш високу оцінку в процесі відбору для надання гранту. Тому важливо включити числові показники при визначенні очікуваних результатів.

Процес подання заявок

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному форматі на адресу [email protected] із зазначенням «RFA-09» у темі листа. Заявки мають бути подані не пізніше 18:00, 18 січня 2019 року. Заявки, надіслані пізніше встановленого часу, або такі, що не відповідають вимогам до подання (комплектності) документів, розглядатися не будуть.

Усі питання щодо цього конкурсу грантів просимо надсилати на ім’я керівника грантового відділу Володимира Наконечного, на електронну адресу: [email protected]. На прохання заявників проект «Агросільрозвиток» допомагатиме заявникам зрозуміти процедуру подання заявок і може надати консультацію щодо підготовки заявки.

Докладніша інформація про цю програму грантів, умови надання співфінансування, вимоги до заявників тощо міститься у повному тексті оголошення.

Більше інформації про проект “Агросільрозвиток” дивіться на Фейсбук-сторінці проекту https://www.facebook.com/usaid.ards/ 

Контакти

  • [email protected]
  • Володимир Наконечний
  • керівник відділу грантів та контрактів проекту «Агросільрозвиток»

Коментарі

Андрій Попов   1927 днів тому   #  

Шановна пані Вікторія!
Щиро вітаю Вас з Різдв"яними святами!
Бажаю всього самого найкращого в житті!

Чи є у Вас номер мобільного, бажано оператора "Київстар"?

  •   Пiдписатися на новi
Андрій Попов   1926 днів тому   #  

Вікторія Гультай, ау! Де Ви пропали? Дайте, будь-ласка свій номер контактний. Дякую.

  •   Пiдписатися на новi
Вікторія Гультай    1925 днів тому   #  

Доброго дня, пане Андрію,
Будь ласка, всі запитання щодо цієї грантової програми надсилайте за контактами, вказаними у оголошенні вище.

  •   Пiдписатися на новi
Андрій Попов   1923 дні тому   #  

Пані Вікторія, дякую Вам щиро! Скажіть, як по-батькові керівника відділу грантів та контрактів проекту «Агросільрозвиток» Володимира Наконечного? Щоб звертатися було до нього зручно.

І ще питання. Чия це скринька і чи вона працює [email protected] ? Дякую.

  •   Пiдписатися на новi
Вікторія Гультай    1922 дні тому   #  

Доброго дня, пане Андрію,
Скринька належить тому відділу проекту "Агросільрозвиток", який відповідає за виконання грантових програм. Скринька робоча. Якщо Ви надішлете Вашого листа за цією ел.адресою, Володимир Наконечний обов'язково його отримає.
Повне ім'я керівника відділу грантів - Володимир Васильович Наконечний.

  •   Пiдписатися на новi
Ярошенко Павло   1922 дні тому   #  

Доброго дня. Дзвонив менеджеру грантів вашого проекту і він мені повідомив, що підприємства Полтавської області не можуть отримати грант згідно нормативних положень донора. Але я ніде в нормативних документах не знайшов такої інформації. Скажіть будь-ласка чи дійсно так вого є і підприємтво, зареєєстроване в Полтавській області не зможе отримати грант на створення потужностей для переробки фруктів.

  •   Пiдписатися на новi
Вікторія Гультай    1921 день тому   #  

Доброго дня!
Дякую, що перепитали. Вияснили ситуацію - Ви спілкувалися не з Володимиром Наконечним, а з людиною, яка веде інший грантовий конкурс. У результаті, виникло непорозуміння і ви отримали відповідь про умови іншого конкурсу.

У грантовій програмі зі створення потужностей для переробки фруктів регіональних обмежень немає. Підприємство з Полтавської області може подаватися на цей грант.

Будь ласка, надалі для запитань за конкурсом користуйтеся контактами, вказаними у грантовому оголошенні.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.