bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс тревел-грантів для правозахисниць
18.09.2018

IREX Європа, громадська організація з Франції, та національний партнер Український жіночий фонд реалізовують ініціативу, яка спрямована на підтримку й посилення навиків з адвокації у молодих жінок, які просувають права жінок у своїй країні. Ця ініціатива триватиме 2 роки за участі 5 країн Євразії та підтримки Європейського Союзу.

Більше грантів у розділі Гранти.

В рамках даної ініціативи ми пропонуємо підтримку для подорожей (тревел гранти), щоб забезпечити можливість участі активісток у національних, регіональних та міжнародних заходах, присвячених захисту прав жінок та дівчат. 

ПРО МОЖЛИВІСТЬ

Через надання тревел грантів ми заохочуємо молодих активісток-правозахисниць, а також членкинь правозахисних організацій, що просувають права жінок в Україні, брати участь у національних, регіональних та міжнародних заходах, присвячених правам жінок та дівчат. Тревел гранти мають на меті сприяти мережуванню активних молодих лідерок, які нещодавно приєднались до правозахисного руху, обміну знаннями і кращими практиками та підвищенню видимості молодих лідерок в регіоні. 

Підтримка може покривати витрати, пов’язані з участю у: 

a)   Міжнародних заходах,наприклад: Міжнародний жіночий форум, Конференція з жіночого лідерства, Глобальний форум з прав людини, Женевський саміт з прав людини та демократії, Жіночий форум AWIDтощо. 

b)   Регіональних та національних заходах, наприклад: Metaфестиваль, організований MakeOut(Білорусь); фестиваль DOTYK(Білорусь); Євразійський жіночий форум тощо.

Заявки на участь у заході необхідно подавати не пізніше, ніж за 40 днів до його початку.

ПРО ВАС

Ми запрошуємо подаватись для участі у конкурсі осіб, які:

  • ідентифікують себе жінками, включаючи транс-жінок, гендерквір та небінарних осіб, які ідентифікують себе в більшій мірі жінками
  • борються за людські права/права жінок та мають досвід в активізмі
  • віком від 18 до 30 років з досвідом перебування у правозахисному русі не більше 2 років
  • мають українське громадянство і наразі проживають в Україні

Перевага надаватиметься апліканткам, які проживають у сільській місцевості або мають незначний досвід участі у подібних заходах та/або окрім даної можливості не можуть потрапити на захід.

Максимально можлива сума тревел гранту – 1200 Євро.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити аплікаційну форму, що додається, та надіслати заповнену форму на електронну пошту: [email protected]  

Додаткову інформацію за конкурсом можна отримати за телефоном: (044) 507 0610.   

Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.