bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантові можливості для реалізації проектів у громадському секторі
20.08.2018

ГУРТ підготував добірку грантів для організацій громадянського суспільства від українських та міжнародних грантодавців. У добірці Ви знайдете можливості фінансування для різноманітних напрямів діяльності. Перевіряйте дедлайни та встигніть подати ваші проекти на отримання фінансування.

МОМ шукає партнера-виконавця проекту

МОМ запрошує профільні неурядові організації до висловлення своєї зацікавленості в участі у якості партнера-виконавця проекту із соціального згуртування населення. Дедлайн - 28 серпня 2018 р.

Гранти від Східного Партнерства на проекти з регіонального розвитку

В рамках ініціативи Східного Партнерства програма U-LEAD with Europe оголошує прийом заявок на грантове фінансування проектів присвячених локальному та регіональному розвитку. Дедлайн - 30 серпня 2018 р.

Конкурс інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини»

З 20 липня 2018 року Полтавською облдержадміністрацією оголошено офіційний старт конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини» - 2018. Дедлайн - 30 серпня 2018 року.

Creative Twinning: конкурс проектів на розвиток культурного сектору

Оголошено конкурс грантів Creative Twinning для організацій, які працюють у сфері креативних індустрій. Проект повинен реалізуватися у партнерстві з організаціями з Нідерландів. Дедлайн - 31 серпня 2018 року.

Конкурс грантів на підтримку антикорупційних ініціатив на регіональному та місцевому рівнях

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс «Підтримка антикорупційних ініціатив на регіональному та місцевому рівнях». Дедлайн - 31 серпня 2018 р.

Конкурс грантів «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах»

Міжнародний фонд «Відродження» за фінансової підтримки ЄС в межах проекту «Громадська синергія / Civic Synergy» оголошує конкурс грантів. Мета: Посилення участі громадськості в реалізації євроінтеграційних реформ. Учасники: Громадські організації, спілки, асоціації, товариства та інші об’єднання. Максимальний розмір гранту - 800 000 грн. Дедлайн - 5 вересня 2018 року.

Конкурс грантів зі зміцнення правової спроможності місцевих громад

Програма «Права людини і правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс: «Посилення правової спроможності місцевих громад». Дедлайн - 10 вересня 2018 р.

II етап конкурсу на розробку Планів Дій Сталого Енергетичного Розвитку та клімату

Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» проводить відбір громад, які потребують допомоги в плануванні власної низьковуглецевої політики, розрахунку базового кадастру викидів та відповідних заходів до 2030 року. Дедлайн - 15 вересня 2018 року.

Конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність»

Програма «Права людини та правосуддя» та Програма «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність».Дедлайн - 15 вересня 2018 р.

Премія «Земля Жінок» розпочинає прийом заявок

Конкурс дозволяє отримати фінансову підтримку зразковим ініціативам, що реалізуються жінками для збереження природи й довкілля. Нагорода «Країна жінок» призначена для жінок, що реалізують проект із захисту навколишнього середовища з на некомерційних засадах або ж реалізують соціальний бізнес. Це можуть бути проекти як індивідуальні, так і подані від організацій. Дедлайн - 30 вересня 2018 року.

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна оголосила конкурс мікро-проектів

1 серпня 2018 року розпочато набір заявок на Другий конкурс проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Дедлайн - 31 жовтня 2018 р.

Гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в ОТГ

У рамках свого Фонду стратегічних інвестицій, Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., надаватиме гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ). Дедлайн – 28 грудня 2018 року.

Нова краудфандингова ініціатива у галузі культури

Фонд «Відродження» оголошує нову краудфандингову ініціативу «Культура. Спільнота», у межах якої буде підтримувати проекти, на які надаватимуть кошти громадяни. Обсяг дофінансування - до 150 000 грн. Ініціатива діятиме до 31 грудня 2018 року.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.