bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості розвитку та самореалізації для активної молоді
04.06.2018

Якщо Ви - молода, активна й наполеглива людина, ця добірка можливостей саме для Вас! Молоді активісти зможуть знайти багато привабливих пропозицій самореалізації у громадському секторі у добірці від Ресурсного центру ГУРТ.

https://gurt.org.ua/uploads/news/images/2017-12/%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D1%96(1).jpg

P.E.A.C.E. - тренінг з e-активізму (Будапешт)

Проект спрямований на підготовку молодіжних працівників та лідерів (з різних країн та з різним досвідом), які працюють з молоддю, як заохотити своїх бенефіціарів до взаємодії, створюючи та обмінюючись електронними матеріалами, створюючи онлайн-кампанії тощо. Дедлайн - 8 червня 2018 року.

Молодіжний обмін «Culture.World.Us» (Німеччина)

Шукають 8 учасників молодіжного обміну, що відбудеться в Бремені (Німеччина) у вересні 2018 року. Дедлайн – 10 червня 2018 року.

Проект «Соціальний та кар’єрний підйом для внутрішньо переміщених молодих жінок»

ГО «Взаємодія Плюс» оголошує грантовий конкурс на участь у проекті «Соціальний та кар’єрний підйом для внутрішньо переміщених молодих жінок». Дедлайн - 10 червня 2018 року. 

Україно-литовський проект «Участь у державному управлінні: можливості для молоді» (Херсон)

Почався набір учасників з Миколаївської та Херсонської областей на тренінг у межах україно-литовського проекту «Участь у державному управлінні: можливості для молоді» в м. Херсон 21-23 червня 2018 року. Дедлайн - 10 червня 2018 року.

Відбір студентів на програму міжрегіональних обмінів до ВНЗ (Львівська область)

Студентське братство Луганської області з метою підвищення ефективності студентського самоврядування у ВНЗ, що переїхали з окупованих територій в українські міста Донбасу оголошує набір студентів на програму міжрегіональних обмінів. Дедлайн - 10 червня 2018 року. 

Семінар для молодих журналістів у Німеччині

Семінар для молодих журналістів – частина щорічної міжнародної медіа-конференції M100 Sanssouci Colloquium у Потсдамі. Програма призначена для молодих журналістів та редакторів у віці від 18 до 26 років з країн Європи  та Східного Партнерства. Дедлайн – 12 червня 2018 року.

Конкурс на участь у молодіжному лідерському феменкемпі – 2018

ГО «Інформаційно-просвітницький центр «ВІСЬ» запрошує дівчат 18-22 років з різних регіонів України, для яких важливі саморозвиток та покращення знань щодо гендерної рівності, прав жінок і протидії гендерному насильству й гендерній дискримінації, медіаграмотності. Дедлайн - 15 червня 2018 року.

Стипендійний конкурс на навчання на Магістерській програмі

Магістерська програма «Екуменічні науки: християнство в діалозі зі світовими релігіями, суспільством і медіа» Українського католицького університету оголошує стипендійний конкурс на навчання для вступників 2018 року. Дедлайн - 15 червня 2018 року.

Конкурс есе на тему «Як я змінюю світ навколо себе»

Оголошено конкурс есе на тему «Як я змінюю світ навколо себе» серед учнів 9-11 класів та студентів 1-2 курсів київських ВНЗ. Дедлайн - 20 червня 2018 року.

Літня школа молодіжних активістів «Точка зору» (Київ)

Громадська організація «Молодіжний Клуб «Компас» запрошує молодіжних та громадських активістів Києва віком 18 – 25 років до дебатів з дискусійних питань молодіжної політики під час Літньої школи «Точка зору», яка проходитиме в наметовому таборі під Києвом 2-6 липня 2018 року. Дедлайн - 20 червня 2018 року.

Конкурс з визначення проектів у сфері молодіжної політики

Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської облдержадміністрації оголошує обласний щорічний конкурс з визначення проектів у сфері молодіжної політики. Дедлайн - 22 червня 2018 року.

Help and Travel 2018 шукає волонтерів

Help and Travel 2018 шукає волонтерів для десятого, ювілейного туру Чернігівською, Полтавською і Дніпропетровською областями. Дедлайн - 24 червня 2018 року.

Міжнародний тренінговий курс COMPASS для молодіжних працівників (Естонія)

Міжнародний тренінговий курс COMPASS: COMmunication and develoPment of Audience in Social projectS відбудеться 17-25 серпня 2018 у місті Нарва (Естонія). Дедлайн -  29 червня 2018 року. 

Стартував третій раунд молодіжного конкурсу есе на європейську тематику

Проект «Розуміємо Угоди про асоціацію між ЄС та Україною, Молдовою і Грузією», який реалізується аналітичним центром Centre for European Policy Studies (Брюссель) у партнерстві з аналітичними центрами: Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій (Україна), Експерт-груп (Молдова), Реформатікс (Грузія), оголошує третій раунд конкурсу есе (до 3000 слів) для молоді (до 30 років) з Грузії, Молдови та України на будь-яку актуальну тему, що має відношення до Угоди про асоціацію між їх країнами та ЄС. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Програма стажування у Німецькому Бундестазі (Берлін)

Німецький Бундестаг надає можливість проходження 15-тижневого парламентського стажування. Інтерн отримуватиме стипендію обсягом 500 євро/місяць, а також проживання, страховку та оплату транспортних витрат. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Стипендія Sur-Place 2018/2019 (Харків)

Стипендіальна програма Фонду Конрада Аденауера в Україні (Харків) для студентів східноукраїнських університетів. Дедлайн - 30 червня 2018 року. 

Конкурс відео від Представництва ЄС в Україні

З 10 січня 2018 року відкривається прийом відеоробіт для участі у четвертому щорічному Конкурсі відео від Представництва ЄС. Найкращі відеоролики зможуть отримати призи у розмірі до 12 тис. грн. Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Конкурс творчих робіт «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності»

Український інститут вивчення Голокосту «Ткума» за сприяння Міністерства освіти і науки України оголошує ХV міжнародний конкурс творчих робіт школярів та вчителів «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності». Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Європейська молодіжна премія - 2018

Відкрито прийом заявок на здобуття Європейської молодіжної премії. Нагорода призначена для заохочення молоді, соціальних підприємців та стартаперів, які реалізують проекти у сфері цифрових технологій, що мають значний позитивний вплив на суспільство. Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Семінар для молодіжних працівників (Хорватія)

Захід #PowerUp! сформує мотивуючу атмосферу для вивчення різноманітних підходів та практик для тих, хто працює над розширенням можливостей молоді. Семінар буде присвячений  правам людини, міжкультурному діалогу та соціальній інтеграції. Захід відбудеться 12-16 листопада у місті Спліт (Хорватія). Дедлайн – 22 липня 2018 року.

УКУ відкриває магістерську програму для фахівців соціальної роботи

Український католицький університет відкриває нову магістерську програму «Технології та інновації в соціальній роботі». Це буде єдина в Україні навчальна програма, створена для фахівців, які працюють в сфері надання соціальних послуг і хочуть вдосконалити навики, освоїти нові інструменти та методології для ефективної роботи. Дедлайн - 28 липня 2018 року.

Стипендії на MBA для жінок (Берлін)

Берлінська Школа економіки та права пропонує стипендії на навчання на програмі MBA для жінок. Розмір стипендії становить 5000 євро. Дедлайн - 31 липня 2018 року.

Конкурсна програма для молоді з розбудови мирного суспільства

Ця глобальна платформа дає можливість молоді (від 15 до 35 років) з усього світу приєднатися до створення мирного суспільства. Учасникам пропонується подати інноваційні ідеї та проекти, що мають суспільне значення, захищають та реалізують одну чи більше з 17 цілей сталого розвитку. Переможці будуть оголошені і жовтні 2018 року. Дедлайн – 31 липня 2018 року.

Стипендія Гельмута Шмідта на магістерську програму з публічної політики та державного управління

Німецька служба академічних обмінів (DAAD) відкриває прийом заявок на отримання стипендії Гельмута Шмідта. Стипендійна програма призначена для майбутніх лідерів у державному управлінні, політиці, юриспруденції та економіці. Початок навчання - вересень/жовтень 2019 року. Дедлайн - 31 липня 2018 року.

Волонтерство у Болгарії

Потрібен ЕВС волонтер у Болгарію. Проект буде реалізований у місті Слівен, Болгарія, де працює приймаюча організація «Жага Життя». Проект триватиме 10 місяців, з вересня 2018 року по травень 2019 року. Дедлайн - 10 серпня 2018 року. 

Гранти Ініціативи Джоука Воллера-Хантера для молодих активістів екологічного сектору

Ініціатива Джоука Воллера-Хантера приймає заявки на участь у грантовій програмі. У межах програми Ініціатива надає малі гранти на навчання та тренінги для активістів, які будуть висунуті їхніми організаціями як майбутні лідери. Обсяг гранту - до 7000 євро. Дедлайн - 1 вересня 2018 року.

Підтримка молодіжних проектів для сталого розвитку туризму (Мальта)

Відбір учасників на 5-денний курс для молодіжних працівників та лідерів молодіжних організацій. Курс стосується методів розвитку сталого туризму. Курс включає також і аспекти підприємництва. Тренінг реалізується в рамках програми Erasmus+. Дедлайн – 8 вересня 2018 року.

Конференція для тренерів та молодіжних працівників «Bridges for Trainers» (Чехія)

Bridges for Trainers – це простір для обговорення освітніх тенденцій у молодіжній сфері. Планується обговорення ролі та завдань тренерів, зокрема що стосуються нової стратегії молодіжної політики в ЄС. Дедлайн - 24 вересня 2018 року.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.