bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Актуальні можливості розвитку для активної молоді
21.05.2018

ГУРТ підготував добірку можливостей, завдяки яким молодь може долучитися до розбудови громадянського суспільства в Україні. Добірка ГУРТа відкриває для Вас цікаві можливості розвитку та самореалізації.

https://gurt.org.ua/uploads/news/images/2017-12/%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D1%96(1).jpg

Impulse Boost Camp 2018 (Німеччина)

ГО «ЦР Пангея Ультіма» запрошує на міжнародний тренінг для мультиплаєрів Impulse Boost Camp 2018. Протягом тижня учасники вивчать методологію здійснення позитивних змін: інструменти проектного менеджменту та командної роботи, комунікація, розвиток ідей, особисте зростання та міжкультурний діалог. Запрошуються учасники віком 18-27 років, які мають хоча б якийсь досвід діяльності у секторі громадянського суспільства. Дедлайн - 24 травня 2018 року.

Семінар «Молодіжна політика в ОТГ» (Київ)

З ініціативи Міністерства молоді та спорту України та в рамках проекту «Громадянське суспільство задля демократії та прав людини в Україні», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії, розроблено одноденний семінар з питань молодіжної політики для представників об'єднаних територіальних громад (ОТГ). Дедлайн - 24 травня 2018 року.

Грант на створення відеоматеріалів «Бути 20-річним»

OPEN Media Hub підтримує виробництво відеоматеріалів, що висвітлюють проблеми молоді і відповідають на питання, що таке «Бути 20-річним». Дедлайн - 25 травня 2018 року. 

Тренінг для молодіжних працівників у Литві

Тренінг «One Last Chance» - навчальний курс з розвитку компетенцій молодіжних працівників, що працюють з конфліктами. Передбачається використання імітаційних ігор, методів ненасильницького спілкування, форум-театру тощо. Дедлайн - 25 травня 2018 року.

Набір на програму «Молодь змінить Україну» від Фонду родини Богдана Гаврилишина

Програма для молодих патріотичних українців, активних у громадському житті країни, які готові бути рушійною силою ефективних змін в Україні з урахуванням європейського досвіду. Дедлайн - 25 травня 2018 року. 

EVS-волонтерство у Румунії

Організація з Румунії «Forumul Cetatenesc pentru Actiune Sociala si Educatie Civica-Romania» запрошує на 1 рік волонтера з України для участі у проекті EVS “Green-Color of creativity”, який є продовженням минулорічного проекту у містечку Драгашань та на прилеглих територіях. Проект об’єднує 8 волонтерів з різних країн, які зберуться разом, щоб розвивати екологічні проекти, захищати навколишнє середовище та залучати до такої освіти місцеву громаду. Дедлайн - 25 травня 2018 року.

IV конференція ВМГО «Європейська молодь України»

European Youth of Ukraine - Всеукраїнська молодіжна громадська організація, яка діє з 2007 року на принципах демократії та лібералізму. Сповідує принципи демократії, прав і свобод людини, працює над неформальною, політичною та громадянською освітою молоді, над інтеграцією України в загальноєвропейський простір. Дата проведення - 26 травня 2018 року.

Стажування молоді в органах державної влади

Мрієте стати держслужбовцем чи хочете дізнатися як функціонують органи влади? Маєте ідеї, пропозиції та бажання змінювати країну на краще? Тоді проект «Державотворець» – стажування молоді в органах державної влади саме для Вас! Ви зможете дізнатися як працюють органи влади, отримати нові знання, розвинути свої лідерські якості та долучитися до процесів державотворення.  Дедлайн - 30 травня 2018 року.

Стипендії для навчання у Великобританії

Стипендії від Університету Шеффілд Халлам. Спеціальності: міжнародні заходи та менеджмент конференцій, викладання англійської мови як іноземної, архітектура, дизайн, харчова промисловість, фізіотерапія, бізнес-менеджмент спорту, MBA. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Міжнародне стажування Rotary Peace Fellowships

Rotary Peace Fellowship – це стипендія, що дозволяє пройти магістерську програму з міжнародних відносин, миру та врегулювання конфліктів, сталого розвитку або подібної дисципліни в одному з шести університетів (в Австралії, Англії, Японії, США, Швеції або Таїланді). Стипендія покриває усі витрати. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра та мінімум трирічний досвід роботи у відповідній сфері. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Конкурс есе від Bodley Head/Financial Times

Автори до до 35 років можуть подавати роботи на конкурс. Приймаються не опубліковані раніше документальні есе обсягом до 3 500 слів англійською мовою. Дедлайн – 31 травня 2018 року.

Конкурс творчих робіт для участі у дитячому таборі «Джерела толерантності – 2018»

Табір «Джерела толерантності» 16-й рік поспіль дарує незабутні літні дні, нових друзів і відчуття безумовного прийняття і розуміння сотням дітей різних етнічних спільнот з усіх куточків України. Дедлайн – 1 червня 2018 року. 

Конкурс наукових робіт «Роль молоді у розвитку місцевого самоврядування в Україні»

Інститут політико-правових та релігійних досліджень у 2018 році до Дня Конституції України проводить Національний конкурс наукових робіт «Роль молоді у розвитку місцевого самоврядування в Україні». Дедлайн - 1 червня 2018 року.

Семінар «Політика та участь молоді у прийнятті рішень» (Марокко)

Програма розрахована на 30 місцевих та міжнародних молодіжних працівників, що зацікавлені проблемами політики та демократії, для обміну найкращими практиками. Під час заходу передбачається створення мережі для вдосконалення молодіжної роботи,  залучення молоді до прийняття політичних рішень та працевлаштування. Дедлайн - 1 червня 2018 року.

Літня школа у Копенгагенському університеті

Під час цієї літньої школи студенти та студентки вивчатимуть критичну міську теорію та практичні підходи до міської етнографії. Дедлайн - 1 червня 2018 року. 

Волонтерський Оскар УКУ

Учні 10-11 класів та студенти УКУ мають можливість отримати премію «Волонтерський Оскар УКУ» в одній з номінацій в царині служіння людям та суспільству. Дедлайн - 1 червня 2018 року.

Конкурс міні-грантів для Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей

ГО «Молода Черкащина» в рамках проекту «Розвиток молодіжного активізму в Центральній Україні»  та за сприяння Національного фонду на підтримку демократії оголошує конкурс малих грантів. Дедлайн - 2 червня 2018 року. 

Відеоконкурс від ООН з тематики міграції та багатомаїття

Молоді автори фільмів (до 25 років) можуть представити на фестивалі відео-роботи, що стосуються міграції, багатомаїття та соціальної інтеграції. Дедлайн – 3 червня 2018 року.

Семінар «Школа критичного мислення» (с. Мельники, Черкаська обл.)

ГО «Молода Черкащина» та мережа активної молоді «Творці майбутнього» розпочинають набір на 3-денний семінар «Школа критичного мислення». Дедлайн - 5 червня 2018 року.

P.E.A.C.E. - тренінг з e-активізму (Будапешт)

Проект спрямований на підготовку молодіжних працівників та лідерів (з різних країн та з різним досвідом), які працюють з молоддю, як заохотити своїх бенефіціарів до взаємодії, створюючи та обмінюючись електронними матеріалами, створюючи онлайн-кампанії тощо. Дедлайн - 8 червня 2018 року.

Молодіжний обмін «Culture.World.Us» (Німеччина)

Шукають 8 учасників молодіжного обміну, що відбудеться в Бремені (Німеччина) у вересні 2018 року. Дедлайн – 10 червня 2018 року.

Семінар для молодих журналістів у Німеччині

Семінар для молодих журналістів – частина щорічної міжнародної медіа-конференції M100 Sanssouci Colloquium у Потсдамі. Програма призначена для молодих журналістів та редакторів у віці від 18 до 26 років з країн Європи  та Східного Партнерства. Дедлайн – 12 червня 2018 року.

Конкурс на участь у молодіжному лідерському феменкемпі – 2018

ГО «Інформаційно-просвітницький центр «ВІСЬ» запрошує дівчат 18-22 років з різних регіонів України, для яких важливі саморозвиток та покращення знань щодо гендерної рівності, прав жінок і протидії гендерному насильству й гендерній дискримінації, медіаграмотності. Дедлайн - 15 червня 2018 року.

Конкурс есе на тему «Як я змінюю світ навколо себе»

Оголошено конкурс есе на тему «Як я змінюю світ навколо себе» серед учнів 9-11 класів та студентів 1-2 курсів київських ВНЗ. Дедлайн - 20 червня 2018 року.

Стартував третій раунд молодіжного конкурсу есе на європейську тематику

Проект «Розуміємо Угоди про асоціацію між ЄС та Україною, Молдовою і Грузією», який реалізується аналітичним центром Centre for European Policy Studies (Брюссель) у партнерстві з аналітичними центрами: Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій (Україна), Експерт-груп (Молдова), Реформатікс (Грузія), оголошує третій раунд конкурсу есе (до 3000 слів) для молоді (до 30 років) з Грузії, Молдови та України на будь-яку актуальну тему, що має відношення до Угоди про асоціацію між їх країнами та ЄС. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Програма стажування у Німецькому Бундестазі (Берлін)

Німецький Бундестаг надає можливість проходження 15-тижневого парламентського стажування. Інтерн отримуватиме стипендію обсягом 500 євро/місяць, а також проживання, страховку та оплату транспортних витрат. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Конкурс відео від Представництва ЄС в Україні

З 10 січня 2018 року відкривається прийом відеоробіт для участі у четвертому щорічному Конкурсі відео від Представництва ЄС. Найкращі відеоролики зможуть отримати призи у розмірі до 12 тис. грн. Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Конкурс творчих робіт «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності»

Український інститут вивчення Голокосту «Ткума» за сприяння Міністерства освіти і науки України оголошує ХV міжнародний конкурс творчих робіт школярів та вчителів «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності». Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Європейська молодіжна премія - 2018

Відкрито прийом заявок на здобуття Європейської молодіжної премії. Нагорода призначена для заохочення молоді, соціальних підприємців та стартаперів, які реалізують проекти у сфері цифрових технологій, що мають значний позитивний вплив на суспільство. Дедлайн - 15 липня 2018 року.

УКУ відкриває магістерську програму для фахівців соціальної роботи

Український католицький університет відкриває нову магістерську програму «Технології та інновації в соціальній роботі». Це буде єдина в Україні навчальна програма, створена для фахівців, які працюють в сфері надання соціальних послуг і хочуть вдосконалити навики, освоїти нові інструменти та методології для ефективної роботи. Дедлайн - 28 липня 2018 року.

Стипендії на MBA для жінок (Берлін)

Берлінська Школа економіки та права пропонує стипендії на навчання на програмі MBA для жінок. Розмір стипендії становить 5000 євро. Дедлайн - 31 липня 2018 року.

Конкурсна програма для молоді з розбудови мирного суспільства

Ця глобальна платформа дає можливість молоді (від 15 до 35 років) з усього світу приєднатися до створення мирного суспільства. Учасникам пропонується подати інноваційні ідеї та проекти, що мають суспільне значення, захищають та реалізують одну чи більше з 17 цілей сталого розвитку. Переможці будуть оголошені і жовтні 2018 року. Дедлайн – 31 липня 2018 року.

Підтримка молодіжних проектів для сталого розвитку туризму (Мальта)

Відбір учасників на 5-денний курс для молодіжних працівників та лідерів молодіжних організацій. Курс стосується методів розвитку сталого туризму. Курс включає також і аспекти підприємництва. Тренінг реалізується в рамках програми Erasmus+. Дедлайн – 8 вересня 2018 року.

Конференція для тренерів та молодіжних працівників «Bridges for Trainers» (Чехія)

Bridges for Trainers – це простір для обговорення освітніх тенденцій у молодіжній сфері. Планується обговорення ролі та завдань тренерів, зокрема що стосуються нової стратегії молодіжної політики в ЄС. Дедлайн - 24 вересня 2018 року.

Безкоштовний онлайн-курс «Як вступити до найкращих західних шкіл та університетів»

Prometheus та Ukraine Global Scholars запускають безкоштовний онлайн-курс, що допоможе 1000 українців вступити до найкращих західних шкіл та університетів.

Тренінги для молоді та конкурс міні грантів (Донецька область)

ГО «Молодь Сходу України» запрошує молодь Донецької області до участі у тренінгах із написання проектів. Учасники тренінгів мають можливість взяти участь в конкурсі міні грантів на реалізацію своїх ідей.

Тренінги Базового рівня Програми «Молодіжний Працівник» у 2018 році

Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики продовжує реалізовувати Програму «Молодіжний працівник» та запрошує взяти участь у тренінгах Базового рівня у 2018 році.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.