bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма стажування у Франції
10.05.2018

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів з Львівської та Івано-Франківської областей для участі у програмі «Зміцнення державного управління через підвищення прозорості, зниження бюрократії та боротьбу з корупцією шляхом запровадження сучасних інструментів ІКТ». Дедлайн - 6 червня 2018 року. 

Більше грантів у розділі Гранти 

Орієнтовна дата поїздки –  7-14 липня 2018 року.

Термін подання документів – до 6 червня 2018 року.

Основна мета програми «Зміцнення державного управління через підвищення прозорості, зниження бюрократії та боротьбу з корупцією шляхом запровадження сучасних інструментів ІКТ» полягає в ознайомленні службовців обласних державних адміністрацій (Львівська та Івано-Франківська) з європейським досвідом та кращими практиками діяльності державної служби, впливом ІКТ-рішень, механізмів та інструментів на підвищення прозорості та підзвітності, і як наслідок, на зменшення корупції та підвищення якості державного управління. Обласні чиновники матимуть змогу визначити та запозичити ефективні підходи та рішення, які можуть бути впровадженими у пілотних Львівській та Івано-Франківській областях та будуть репліковані чи адаптовані до інших областей України.

Навчальна програма «Зміцнення державного управління через підвищення прозорості, зниження бюрократії та боротьбу з корупцією шляхом запровадження сучасних інструментів ІКТ» проходитиме у Франції і триватиме 7 днів.

Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Під час перебування в країні навчання учасники проживатимуть у готелях з двомісним поселенням. Усі витрати учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, проживання в готелі у разі потреби, поштових тощо). Знання англійської мови не вимагається, під час програми з групою працюють перекладачі.

Ідеальними кандидатами програми є управлінці, які приймають рішення на національному та муніципальному рівнях, беруть участь у провадженні електронного урядування та антикорупційних реформ, зокрема:

•           Державні службовці  обласних державних адміністрацій Львівської та Івано-Франківської областей, які беруть участь у розробці та координуванні системи відкритої інформації та електронних послуг, впровадженні сучасних методів роботи державної служби;

•           Представники соціальних НУО;

•           Експертні установи, задіяні у розробку та застосування електронного урядування, відкритих даних та електронних послуг;

•           Представники ЗМІ, що мають авторитет та досвід висвітлення роботи державної служби.

Дізнатись більше про програму та заповнити он-лайн Анкету кандидата можна на сайті виконавця проекту в Україні - Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) www.ptp.ceume.org.ua.

Контакти

  • www.ptp.ceume.org.ua
  • USAID

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.