bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант на річну оплату ВНЗ для студентів факультетів маркетингу і менеджменту
26.04.2018

Проект Scholarship для українських студентів, переможець якого отримає одноразову виплату в розмірі 12,7 тис. гривень на оплату одного року навчання у ВНЗ. Дедлайн - 15 травня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

Мета проекту: ScholarShip - це популярна програма в США і Європі, яка означає матеріальну виплату студентам на конкурсній основі за будь-які академічні досягнення. Нова програма може стати доказом того, що і в Україні ScholarShip зможе отримати відгук у студентів, які завдяки знанням бажають досягти більшого.

Територія реалізації проекту: вся Україна.

Хто може брати участь у конкурсі: громадяни України, які навчаються в українських ВНЗ на 2-5 курсах, на факультеті маркетингу і менеджменту, навчаються на контракті, на денний/заочній формі.

Тематика проекту: Інтернет-маркетинг, інтернет-реклама.

Фінансова підтримка в рамках проекту: спонсором гранту є агентство інтернет-маркетингу CyberShark. Проект також проводиться завдяки сервісу порівняння кредитних пропозицій ДельтаКредит, благодійному фонду «Допомагаємо».

Як подавати заявки на участь в конкурсі?

Для участі в конкурсі студентам необхідно підготувати аналітичну роботу на тему «Інтернет-маркетинг VS реклама в офлайні. Якою буде розстановка сил на ринку до 2020 року». Стаття повинна бути унікальна, об’ємом 1 тис. -3 тис. слів і раніше ніде не опублікована. Вона може бути написана на українській або російській мові.

Детальніше про умови конкурсу - на сайті.

Запитання та роботи можна надсилати через сайт або на пошту: [email protected]

Оцінка всіх робіт буде проводитися в декілька етапів:

1. Перевірка аналітичних статей журі конкурсу та визначення 3-х найкращих робіт, авторів яких будуть запрошені на їх захист.

2. Безпосередній захист робот перед журі. Після цього визначать переможця, а інші учасники отримають заохочувальні призи.

Прийом робіт триває з 20 березня до 15 травня 2018 року. Оцінювати роботи будуть з 16 травня до 1 червня 2018 року. Нагородження пройде 5 червня цього року.

Контакти

  • Інтернет-маркетингове агентство Cybershark
  • [email protected]
  • 06705243232
  • https://www.cybershark.com.ua/scholarship-ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.