bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка грантових можливостей для розвитку спроможності НУО
23.04.2018

ГУРТ підготував добірку грантових можливостей для інституцій громадянського суспільства. Фінансова підтримка проектів завжди підсилює організаційні спроможність, тому не зволікайте і подавайте заявку на той грант, що відповідає діяльності вашої НУО. 

Конкурс грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні»

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується Європейським Союзом в рамках програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні», оголошують чергову хвилю конкурсу «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні». Розмір гранту - до 375000 грн. Дедлайн - 24 квітня 2018 року.
 
Відкрито прийом заявок на «Тренінги», Медіа, програма Креативна Європа. Доступний бюджет становить 7,5 млн. євро. Заявники можуть подаватися на одну  з запропонованих категорій. Дедлайн – 26 квітня 2018 року.
 
 
Програма «Креативна Європа» щороку надає підтримку у проведенні більше 100 європейських фестивалів, що славляться своєю особливо різноманітною програмою європейських фільмів, із залученням широкої громадськості та великої кількості фахівців. Дедлайн – 26 квітня 2018 року.

 
Європейська Комісія оголошує прийом заявок на участь у Європейському конкурсі соціальних інновацій. Переможці отримають винагороду обсягом 50 000 євро. Дедлайн - 27 квітня 2018 року
 
 
Королівська Академія лідерства та міжнародних відносин надає стипендії від Академії Роберта Боша на дослідження в аналітичному центрі «Чатем Хаус». Тривалість програми - 10 місців. Обсяг стипендії - 2340 фунтів стерлінгів/місяць. Дедлайн - 29 квітня 2018 року.
 

USAID прагне розширювати можливості молодих жінок та розкривати їх потенціал для перетворення світу. Через грантову програму Young Women Transform Prize USAID підтримує молодь в країнах, що розвиваються, у розробці рішень, спрямованих на економічний розвиток молодих жінок. Дедлайн - 30 квітня 2018 року.

Конкурс малих грантів на підтримку молодіжних платформ у Донецькій і Луганській областях

Програма розвитку ООН (ПРООН) запрошує неурядові організацій та групи активних громадян взяти участь у конкурсі малих грантів на підтримку молодіжних платформ у Донецькій і Луганській областях. Дедлайн – 30 квітня 2018 року
 
 
The Feminist Review Trust запрошує подавати заявки на участь у грантовій програмі на 2018 рік. Програма покликана репрезентувати розмаїття життя жінок та підтримку креативності у боротьбі з нерівністю. Дедлайн – 30 квітня 2018 року.
 
 
Глобальний центр плюралізму надає премії активістам та організаціям за визначні досягнення у підтримці розмаїття та інклюзивності у світі. Розмір премії складає 50 000 канадських доларів. Дедлайн - 30 квітня 2018 року.
 

ЮНІСЕФ шукає партнерів для імплементації проекту розвитку участі молоді у Донецькій та Луганській областях та запрошує організації громадянського суспільства висловити зацікавленість в імплементації проекту. Дедлайн - 30 квітня 2018 року.

 
Центр політико-правових реформ за сприяння Європейської Комісії у рамках проекту «Посилення ролі громадськості у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади» оголошує конкурс грантів «Посилення ролі громадськості у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади». Дедлайн - 30 квітня 2018 року.
 
 
Посольство Великої Британії в Україні оголошує конкурс пропозицій для здійснення проектної діяльності у межах програми двосторонньої співпраці Міністерства закордонних справ Великої Британії. До участі у конкурсі приймаються проектні пропозиції в сфері підтримки реформи децентралізації в Україні та захисту прав людини. Дедлайн - 1 травня 2018 року.
 

The Spencer Foundation приймає заявки на Програму малих дослідницьких грантів, яка підтримує дослідницькі проекти в галузі освіти. Метою програми є фінансування наукової роботи, яка сприятиме підвищенню рівня освіти. Дедлайн - 1 травня 2018 року.

Фонд «Misk Foundation» спільно з Фондом Білла та Мелінди Гейтс оголошує набір заявок на програму «Активізація світового громадянства. Побудова нової генерації світових громадян для Глобальних Цілей». До участі у конкурсі грантів приймаються проекти молодих інноваторів, що мають на меті залучення молоді до світового громадянства та реалізації Цілей сталого розвитку. Дедлайн - 2 травня 2018 року.

Міжнародна організація з міграції оголошує конкурс для НУО

Міжнародна організація з міграції запрошує НУО взяти участь у конкурсі в рамках проекту із соціального згуртування населення. Дедлайн - 2 травня 2018 року.

 
Оголошено прийом заявок на здобуття Премії ЮНЕСКО та уряду Японії у галузі освіти зі сталого розвитку. Премією нагороджуються проекти організацій, інституцій та активістів у сфері освіти зі сталого розвитку. Дедлайн - 3 травня 2018 року.
 
 
USAID розпочинає конкурсну програму WomenConnect Challenge (WomenConnect). Вона покликана виявити та підтримати комплексні рішення, які надають дівчатам та жінкам доступ до цифрових технологій для забезпечення їхнього здоров'я, освіти та підвищення рівня життя їх сімей. Дедлайн – 4 травня 2018 року.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні впроваджує проект «Посилення спроможності поліції у дружньому до дітей підході, щодо дітей, які перебувають у контакті із законом», який має компонент «Спорт для розвитку», що спрямований на побудову довірчих відносин між дітьми та правоохоронними органами. Дедлайн - 4 травня 2018 року.

Журналісти-початківці запрошуються подавати заявки на стипендію для теле- та радіожурналістів у Стамбулі, Туреччина. Дедлайн - 6 травня 2018 року.

 
Центральноєвропейська ініціатива приймає заявки від організацій громадського та приватного секторів, зареєстрованих у країнах ЦЕІ (включно з міжнародними та регіональними організаціями) на підтримку проектів, спрямованих на розвиток мобільності та нетворкінгу. Обсяг грантів - до 15 000 євро. Дедлайн - 8 травня 2018 року.
 
 
Метою Програми є зміцнення ролі засобів масової інформації у демократичних процесах в Україні та розширення доступу громадян до якісної інформації з метою підтримки європейської інтеграції. До участі запрошуються неприбуткові громадські організації. Дедлайн - 10 травня 2018 року.
 
 
Премія спрямована на те, щоб відзначити інновації, створені особами та організаціями з вдосконалення освіти жінок та дівчат. Дедлайн - 11 травня 2018 року. 
 

Фонд Східна Європа та німецька Громадська організація ChildFund Deutschland e.V. у співпраці з Kramatorsk Innovation Platform, що діє на базі ГО «Вільна Хата» та ГО «Українська Асоціація Фрілансерів», оголошують конкурс на розробку програми, організацію та проведення 2 молодіжних навчальних поїздок в межах України, метою яких є отримання знань та обмін досвідом у сфері соціального підприємництва та громадянської відповідальності. Дедлайн - 14 травня 2018 року.

Конкурс грантів «Громадськість за проєвропейські зміни в Україні» для ОГС з 11 областей України

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується Європейським Союзом в рамках програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні» проводить 8 хвилю постійного конкурсу грантів «Громадськість за проєвропейські зміни в Україні» для ОГС з 11 областей України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької. Дедлайн - 14 травня 2018 року.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» (БФ «Право на захист») оголошує Конкурс малих грантів для організацій 5 областей України. 

Гранти надаються в межах проекту «Підвищення Спроможності Груп Внутрішньо Переміщених Осіб», що впроваджується за підтримки NED. Дедлайн - 15 травня 2018 року. 

 
Гаагський Інститут Інновацій  у Праві (HiiL) пропонує гранти та бізнес підтримку для новаторів у праві. Дедлайн - 30 травня 2018 року. 
 
 
Rotary Peace Fellowship – це стипендія, що дозволяє пройти магістерську програму з міжнародних відносин, миру та врегулювання конфліктів, сталого розвитку або подібної дисципліни в одному з шести університетів (в Австралії, Англії, Японії, США, Швеції або Таїланді). Стипендія покриває усі витрати. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра та мінімум трирічний досвід роботи у відповідній сфері. Дедлайн - 31 травня 2018 року.
 
 
П'ятимісячні стипендії та резиденції (місце проживання) надаються в рамках програми CAS Advanced Academia для підтримки випускників ВНЗ та аспірантів, що хочуть проводити дослідження у Болгарії (місто Софія). Робочою мовою є англійська. Дедлайн – 31 травня 2018 року.
 
 
Мета програми - підтримка діалогу та практичної співпраці, заснованої на наукових дослідженнях, технологічних інноваціях та обміні знаннями, між країнами-членами Альянсу та країнами-партнерами. Дедлайн - 1 червня 2018 року.
 

Filmmakers Without Borders пропонує гранти для реалізації документальних кінопроектів. Підтримуються проекти в області нових медіа, що знаходяться на різних стадіях підготовки. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

 
Якщо ви маєте ідею проекту, що пов'язаний з антимілітаризмом, протидією торгівлі зброєю, формування  культури миру та ненасильства, запобігання конфліктам та війнам – то ця грантова можливість саме для вас. Maypole Fund надає фінансуванням жіночим організаціям, що діють у сфері окреслених проблем. Заповнені аплікаційні форми мають бути надіслані електронною поштою. Дедлайн – 30 червня 2018 року.
 
 
Німецький Бундестаґ спільно з Берлінським Вільним університетом, Гумбольдт Університетом м. Берлін та Технічним університетом Берліна запрошує в рамках Міжнародної парламентської стипендії на п’ять місяців до Берліна. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Гранти для ВПО та мешканців Миколаївської області від Представництва МОМ в Україні

Представництво МОМ в Україні за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку (KfW), розпочало проект підтримки самозайнятості та мікропідприємництва. Дедлайн - 30 червня 2018 року. 

 
Фонд ЄЕЗ та Норвегії надає гранти на розвиток регіональної співпраці. Грантове фінансування можуть отримати проекти з транскордонного співробітництва, а також міжнародні проекти, покликані дати відповіді на загальноєвропейські виклики. Дедлайн - 1 липня 2018 року
 
 
Фонд відкритого суспільства приймає заявки на участь у програмі Open Society Fellowship для активістів, які пропонують оригінальні та інноваційні відповіді на фундаментальні виклики відкритого суспільства. Учасники програми отримають стипендію у розмірі 80 000–100 000 доларів. Дедлайн - 15 липня 2018 року.
 
 
Міжнародна фундація досліджень експериментальної економіки оголошує про старт програми малих грантів для розвитку людини через експериментальну економіку. Обсяг гранту - до 10 000 доларів США. Дедлайн - 1 серпня 2018 року.
 
 
Оголошено конкурс грантів Creative Twinning для організацій, які працюють у сфері креативних індустрій. Проект повинен реалізуватися у партнерстві з організаціями з Нідерландів. Дедлайн - 31 серпня 2018 року.
 
 
Фонд «Відродження» оголошує нову краудфандингову ініціативу «Культура. Спільнота», у межах якої буде підтримувати проекти, на які надаватимуть кошти громадяни. Обсяг дофінансування - до 150 000 грн. Ініціатива діятиме до 31 грудня 2018 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.