bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Healthy Schools» (Київська та Сумська області)
17.04.2018

Центр «Розвиток КСВ» за сприяння Mondelēz International Foundation проводять пілотний етап унікальної програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» серед шкіл Київської і Сумської областей. Інформаційний партнер – Інститут модернізації змісту освіти. Розмір гранту - до $5000. Дедлайн - 22 квітня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

В рамках програми заклади:

  • розроблять план активностей (міні-проектів) на тему здоров’я (здорове харчування, фізична активність і дизайн закладів) і впровадять їх;
  • стануть частиною спільноти Healthy Schools
  • отримають визнання та цінні призи за активність.

А головне, і це мета Програми – надихнуть дітей та їх батьків свідомо ставитись до власного здоров’я. Зареєстровані заклади протягом квітня-червня 2018 зможуть позмагатися у реалізації власних міні-проектів на тему здоров’я, щоб спільно популяризувати здоровий спосіб життя.

За результатами реалізації міні-проектів трьом найактивнішим закладам освіти буде присуджено гранти на закупівлю обладнання для STEM*-лабораторій на загальну суму 10 000 USD (*STEM: S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics): 1 місце – 5000 USD, 2 місце – 3500 USD, 3 місце – 1500 USD.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму до 22 квітня 2018 року.

Детальніше про Правила програми.

Контакти:  [email protected],  044 292 02 48, Тарас Деркач, Центр «Розвиток КСВ»

Про програму:

«Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» – унікальна програма, що має на меті протягом наступних трьох років сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення до власного здоров’я у понад 500 школах, залучивши 17 500 дітей по всій Україні. В рамках Програми розроблено рекомендації для шкіл щодо реалізації активностей для покращення фізичного здоров’я, харчування дітей та дизайну шкіл, а протягом квітня-червня буде створюватись спільнота активних та відповідальних закладів заради здорових та радісних дітей. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.