bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантові можливості для реалізації проектів у громадському секторі
29.05.2018

ГУРТ підготував добірку грантів для організацій громадянського суспільства від українських та міжнародних грантодавців. У добірці Ви знайдете можливості фінансування для різноманітних напрямів діяльності. Перевіряйте дедлайни та встигніть подати ваші проекти на отримання фінансування.

НАТО приймає заявки на участь у грантовій програмі «Наука для миру та безпеки».

Мета програми - підтримка діалогу та практичної співпраці, заснованої на наукових дослідженнях, технологічних інноваціях та обміні знаннями, між країнами-членами Альянсу та країнами-партнерами. Дедлайн - 1 червня 2018 року.
 

Filmmakers Without Borders пропонує гранти для реалізації документальних кінопроектів. Підтримуються проекти в області нових медіа, що знаходяться на різних стадіях підготовки. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

Грантова програма Міжнародного Вишеградського Фонду «Вишеград+»

Міжнародний Вишеградський Фонд надає гранти за програмою «Вишеград+». Грантова програма підтримує проекти, пов'язані з демократизацією та трансформаційними процесами у країнах Вишеградської четвірки, Східного Партнерства та Західних Балкан. Дедлайн - 1 червня 2018 року.

Стипендія імені Вацлава Гавела для журналістів

Приймаються заявки на отримання стипендії імені Вацлава Гавела на 2018-2019 навчальний рік. Навчання відбуватиметься з 19 листопада 2018 року до 28 червня 2019 року. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

Конкурс міні-грантів для Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей

ГО «Молода Черкащина» в рамках проекту «Розвиток молодіжного активізму в Центральній Україні»  та за сприяння Національного фонду на підтримку демократії оголошує конкурс малих грантів. Дедлайн - 2 червня 2018 року.

BWB пропонує мікро-гранти для громадських проектів

Організація «Burners Without Borders» (BWB) оголошує про відкриття програми мікро-грантів для креативних громадських проектів, що мають на меті розвиток громад. Розмір грантів - 100-1500 доларів США. Дедлайн - 4 червня 2018 року.

Конкурс грантів для громадських організацій від Українського жіночого фонду

Український жіночий фонд запрошує жіночі і феміністичні громадські організації до участі у новому конкурсі грантів за двома пріоритетними напрямками. Дедлайн -  5 червня 2018 року.

Грант на підтримку аграрного розвитку від USAID (Донецька та Луганська обл.)

Проект «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку в Україні» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк», надалі – «Кімонікс», запрошує подавати заявки на одержання грантів для інвестування у діяльність, яка спрямована на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах Донецької та Луганської областей, впровадження нових технологій післяврожайної обробки та переробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту. Дедлайн - 6 червня 2018 року. 

Навчальна програма стажування у Франції

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів з Львівської та Івано-Франківської областей для участі у програмі «Зміцнення державного управління через підвищення прозорості, зниження бюрократії та боротьбу з корупцією шляхом запровадження сучасних інструментів ІКТ». Дедлайн - 6 червня 2018 року.

Подати свій проект на Громадський бюджет Києва можна до 6 червня

Громадський бюджет – інструмент активних громадян для зміни Міста, району на краще. Пропонуйте свої проекти, долучайтесь до команд та голосуйте за інші цікаві ідеї, об’єднуйтесь в спільноти. Проекти, які найбільше підтримають кияни шляхом е-голосування, будуть реалізовані Містом під контролем Авторів та громадськості. Дедлайн - 6 червня 2018 року.

Tревел-грант для участі у конференції ІETM Satellite Meeting

Можливість отримати тревел-грант для участі у театральній конференції ІETM Satellite Meeting в Києві для учасників з інших міст. Дедлайн – 10 червня 2018 року.

Нагорода Миротворців Майбутнього

Відкрито прийом заявок на отримання Нагороди Миротворців Майбутнього за локальну діяльність, спрямовану на забезпечення миру. Нагорода присуджується за визначні досягнення у справі забезпечення миру у конфліктних регіонах в усьому світі. Дедлайн - 12 червня 2018 року.

Гранти на налагодження партнерства між ВПО, бізнесом, громадами та місцевою владою

Оголошено конкурс проектів серед громадських організацій, спрямованих на налагодження партнерства між ВПО, бізнесом, громадами та місцевою владою шляхом реалізації спільних ініціатив, спрямованих на вирішення важливих для громади соціальних, економічних, або ж екологічних проблем. Середній розмір гранту - 60 000 грн. Дедлайн - 15 червня 2018 року. 

Конкурс грантів для ГО від Центру політико-правових реформ

Центр політико-правових реформ за сприяння Європейської Комісії у рамках проекту «Посилення ролі громадськості у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади» повторно оголошує конкурс грантів «Посилення ролі громадськості у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади». Розмір гранту - до 300 000 грн. Дедлайн - 18 червня 2018 року.

Конкурс на отримання грантів на проведення Європейського тижня мобільності-2018

Асоціація велосипедистів Києва оголошує  Конкурс на отримання грантів на проведення Європейського тижня мобільності-2018. В конкурсі можуть брати участь об’єднані територіальні громади (ОТГ) або громадські організації, зареєстровані на території цих ОТГ. Дедлайн - 18 червня 2018 року.

Грант на безкоштовне навчання на Кіпрі

Американський університет в Гірне пропонує гранти на навчання для українців, які бажають отримати якісну вищу освіту за різними напрямками. Мова навчання – англійська. Дедлайн - 20 червня 2018 року.

Конкурс грантів на здійснення громадського моніторингу рішень ВККСУ, ВРП та висновків ГРД

Програма USAID «Нове правосуддя» оголошує конкурс для українських НУО на отримання гранту на здійснення громадського моніторингу рішень Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищої ради правосуддя та висновків громадської ради доброчесності. Розмір гранту - до 400 000 грн. Дедлайн - 22 червня 2018 року.

Конкурс з визначення проектів у сфері молодіжної політики

Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської облдержадміністрації оголошує обласний щорічний конкурс з визначення проектів у сфері молодіжної політики. Дедлайн - 22 червня 2018 року.

Гранти Національного фонду підтримки демократії (NED)

Національний фонд підтримки демократії надає гранти громадським організаціям з усього світу. Середній розмір гранту - 50 000 доларів США для проектів тривалістю 1 рік. Дедлайн - 22 червня 2018 року.

Конкурс проектів «Міські Ґранти»

«Міські Ґранти» — програма підтримки прогресивних міських ініціатив. Програма «Міські Ґранти» створена для активізації та посилення ініціатив, громадських організацій і середовищ, які ставлять за мету втілювати практичні проекти, що покращують якість життя в місті, та залучати громаду до активної участі в процесах розвитку Івано-Франківська. Дедлайн - 23 червня 2018 року. 

 
Якщо ви маєте ідею проекту, що пов'язаний з антимілітаризмом, протидією торгівлі зброєю, формування  культури миру та ненасильства, запобігання конфліктам та війнам – то ця грантова можливість саме для вас. Maypole Fund надає фінансуванням жіночим організаціям, що діють у сфері окреслених проблем. Заповнені аплікаційні форми мають бути надіслані електронною поштою. Дедлайн – 30 червня 2018 року.
 
 
Німецький Бундестаґ спільно з Берлінським Вільним університетом, Гумбольдт Університетом м. Берлін та Технічним університетом Берліна запрошує в рамках Міжнародної парламентської стипендії на п’ять місяців до Берліна. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Гранти для ВПО та мешканців Миколаївської області від Представництва МОМ в Україні

Представництво МОМ в Україні за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку (KfW), розпочало проект підтримки самозайнятості та мікропідприємництва. Дедлайн - 30 червня 2018 року. 

Премії у галузі сталого та відповідального туризму

 Skål International приймає заявки на отримання премій за підтримку розвитку сталого та відповідального туризму. Кандидатами на отримання премії можуть бути громадські організації, компанії та державні установи з усього світу. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Стипендія Sur-Place 2018/2019 (Харків)

Стипендіальна програма Фонду Конрада Аденауера в Україні (Харків) для студентів східноукраїнських університетів. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Грантова програма для підприємців з числа ВПО та місцевих мешканців Миколаївській області

Представництво МОМ в Україні за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку (KfW), запрошує до участі в підприємців ВПО та місцевих мешканців. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

 
Фонд ЄЕЗ та Норвегії надає гранти на розвиток регіональної співпраці. Грантове фінансування можуть отримати проекти з транскордонного співробітництва, а також міжнародні проекти, покликані дати відповіді на загальноєвропейські виклики. Дедлайн - 1 липня 2018 року.
 
 
Фонд відкритого суспільства приймає заявки на участь у програмі Open Society Fellowship для активістів, які пропонують оригінальні та інноваційні відповіді на фундаментальні виклики відкритого суспільства. Учасники програми отримають стипендію у розмірі 80 000–100 000 доларів. Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Премії Всесвітньої асоціації неурядових організацій

Всесвітня асоціація неурядових організацій (WANGO) надає премії громадським організаціям з усього світу за визначні досягнення у служінні людству. Дедлайн - 15 липня 2018 року.
Конкурс грантів «Створення робочих місць на території Донецької області»

Програма націлена на стимулювання діючого бізнесу, що має потенціал до розширення і створення нових робочих місць для населення та реалізується поблизу лінії розмежування. Дедлайн - 31 липня 2018 року.
Стипендія MBA для жінок (Німеччина)

Берлінська школа економіки та права підтримує майбутніх керівників жінок, пропонуючи стипендії на навчання. Щорічно надаються чотири стипендії (кожна € 5000) за навчання за програмою МBА в Берліні. Дедлайн - 31 липня 2018 року.
 
 
Міжнародна фундація досліджень експериментальної економіки оголошує про старт програми малих грантів для розвитку людини через експериментальну економіку. Обсяг гранту - до 10 000 доларів США. Дедлайн - 1 серпня 2018 року.

Конкурс грантів «Громадськість за проєвропейські зміни в Україні» (9 хвиля)

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується ЄС оголошують нову 9 хвилю грантів «Громадськість за проєвропейські зміни в Україні». Дедлайн - 10 серпня 2018 року.
 
Гранти від Міністерства закордонних справ Данії для забезпечення стабільності економічного зростання

Міністерство закордонних справ Данії наразі надає грантові заявки з метою сприяння сталому економічному зростанню в країнах, що розвиваються.  Програма партнерства передбачає інноваційний підхід до залучення бізнес-сектора та сприяє мотивації та мобілізації інвестицій приватного сектору. Дедлайн – 16 серпня 2018 року.
 
 
Оголошено конкурс грантів Creative Twinning для організацій, які працюють у сфері креативних індустрій. Проект повинен реалізуватися у партнерстві з організаціями з Нідерландів. Дедлайн - 31 серпня 2018 року.
 
 
Fulbright Scholar Program - проведення досліджень в університетах, наукових та дослідницьких інституціях США на період від трьох до дев'яти місяців. Дедлайн - 15 жовтня 2018 року.
 
У рамках свого Фонду стратегічних інвестицій, Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., надаватиме гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ). Дедлайн – 28 грудня 2018 року.
 
 
Фонд «Відродження» оголошує нову краудфандингову ініціативу «Культура. Спільнота», у межах якої буде підтримувати проекти, на які надаватимуть кошти громадяни. Обсяг дофінансування - до 150 000 грн. Ініціатива діятиме до 31 грудня 2018 року.

Гранти проекту МОМ на розвиток самозайнятості та підприємництва ВПО (Київ та Київська область)

Громадська спілка «Донбас» в якості виконавчого партнера розпочинає реалізацію Проекту МОМ «Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні», який здійснюється за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку KfW.

Гранти Європейського Союзу для ОСББ на утеплення будинків

Європейський Союз започаткував програму IQ energy для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Відтепер українські ОСББ можуть взяти кредит на утеплення будинку і отримати 40% компенсацію при поверненні кредиту. Заявки приймаються протягом року.

Український культурний фонд оголосив конкурси культурно-мистецьких проектів

Для розгляду приймаються індивідуальні проекти, проекти національної співпраці та проекти міжнародної співпраці. Фонд очікує на заявки від аплікантів з таких секторів культури: візуальне мистецтво, аудіальне мистецтво, аудіовізуальне мистецтво, дизайн та мода, перформативне та сценічне мистецтво, культурна спадщина, література та видавнича справа, а також культурні та креативні індустрії.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.