bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти для ВПО та місцевих мешканців від Представництва МОМ в Україні (Миколаївська область)
11.04.2018

Представництво МОМ в Україні за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку (KfW), розпочало проект підтримки самозайнятості та мікропідприємництва. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

Триває ресєтрація на участь у новому проекті з розвитку самозайнятості та мікропідприємництва «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні» в Миколаївській області. Реалізація проекту здійснюється Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Уряду Німеччини через німецький Банк Розвитку KfW. Виконавчий партнер у Миколаєві – Миколаївський фонд «Любисток».

Посилання на анкету для само-реєстрації було де-активоване, і заявники відтепер можуть зареєструватися виключно через Миколаївський фонд «Любисток».

До участі запрошуються внутрішньо переміщені особи та представники місцевої громади віком від 18 до 60 років. Ознайомитися з детальними умовами проекту можна за посиланням.

Охочі взяти участь у проекті, які не зареєструвалися під час попереднього запису онлайн або не отримали підтвердження свого запису на електронну пошту, можуть подати заявку, звернувшись щодо надання допомоги у заповненні анкети до офісу Миколаївского фонду «Любисток» за адресою: м. Миколаїв, вул. Велика морська, 49, офіс 32, попередньо зателефонувавши за номерами: 066–711–30-50, 37–07–77, з 10-00 до 17-00 години з понеділка по п’ятницю.

Неодмінною умовою участі в проекті є згода співпрацювати з проектом, у тому числі надання інформації в ході моніторингу НУО, зустрічі з представниками НУО та МОМ.

В рамках проекту заплановано дводенні тренінги із розвитку самозайнятості та мікропідприємництва. Для кожного учасника проекту буде надано експерта для допомоги у формуванні бізнес-плану.

У тренінгах за напрямком «Самозайнятість» можуть взяти участь особи, які в минулому не отримували грантів від МОМ або інших донорів, уже розпочали або готуються започаткувати власну справу. За умови успішного захисту бізнес-плану розмір гранту складає до 650 €.

До тренінгів із мікропідприємництва запрошуються особи, які мають досвід офіційно зареєстрованої підприємницької діяльності, підтверджений відповідними документами, не пізніше ніж з 01.01.2017 р., активний діючий бізнес й претендують на отримання гранту для розширення бізнесу. Розмір гранту в разі успішного захисту бізнес-плану та виконання додаткових вимог донора складає до 2500 €.

Дозволяється участь осіб, які брали участь у тренінгах з професійного орієнтування або отримали грант на професійне навчання (від МОМ чи від інших організацій) принаймні 12 місяців перед участю у даному проекті.

Дозволяється участь учасників, які отримували гранти на самозайнятість чи мікропідприємництво щонайменше за 12 місяців до участі у цьому проекті в тренінгах із мікропідприємництва, за умов співфінансування.

Прийом заявок триває до завершення формування відповідних тренінгових груп, про його завершення буде повідомлено додатково. Тим, хто вже відправив свою заявку й отримав підтвердження свого запису на електронну пошту, потреби відправляти її знову немає.

Наголошуємо, що відбір відбувається на конкурсній основі – заповнення анкети не гарантує, що ви станете учасником тренінгу. Відібраним учасникам програми зателефонують співробітники МОМ або представники виконавчого партнера МОМ для особистого інтерв’ю. Відібраним кандидатам повідомлять місце та точну дату проведення тренінгу.

Контакти

  • МФ ”Любисток”
  • Представництво МОМ в Україні
  • [email protected]
  • 066–711–30-50; (0512) 37–07–77

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.