bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БФ «Карітас Київ» оголошує конкурс мікрогрантів
06.03.2018

У межах проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» БФ «Карітас Київ» оголошує конкурс грантів для: громад, що перебувають у зоні збройного конфлікту; внутрішньо переміщених осіб; громад, що прийняли ВПО. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

Проект реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини.

Мета конкурсу - підтримка громад, що постраждали від збройного конфлікту на сході України, сприяння адаптації ВПО до нових життєвих обставин, створення сприятливих умов для інтеграції ВПО до місцевих громад за новим місцем прожвання, розвиток локальних громад.

Участь у проекті можуть брати фізичні особи, громадські організації та ініціативні групи. Рoзмір гранту становить 20 000 грн. Гранти надаються на конкурсній основі. 

Пріорітет буде надаватися проектам, що створюють робочі місця, покращують інфраструктуру населених пунктів, пропагують здоровий  спосіб життя, сприяють освіті населення та підвищують роль інститутів громадянського суспільства.

Програма охоплює м.Київ та такі області: Київську, Чернігівську, Черкаську, Житомирську та Вінницьку.

Кінцевий термін прийому онлайн заявок - 10 березня 2018 року.

Паперові версії приймаються до 15 березня 2018 року включно.

Максимальна тривалість проекту - 6 місяців. Дата початку проекту - 15 березня 2018 року. Проекти мають бути реалізовані в 2018 році.

Детальну інформацію Ви можете знайти на сторінці БФ Карітасу Київ.

Електронну заявку треба надіслати на [email protected]

Окрім електронної заявки, необхідно надати підписану паперову версію або надіслати поштою за адресою: 02139 м.Київ вул.Микитенко 7-б

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.