bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей саморозвитку для активної молоді
05.03.2018

Ресурсний центр ГУРТ пропонує активній молоді скористатися можливостями для розвитку та професійної самореалізації. Добірка допоможе підвищити кваліфікацію молодим активістам громадських організацій, а також студентам, зацікавленим у майбутній кар’єрі у третьому секторі.  

https://gurt.org.ua/uploads/news/images/2017-12/%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D1%96(1).jpg

Відкритий масовий англомовний онлайн-курс з медіа-грамотності

За підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні з січня до червня 2018 року буде реалізовано загальнодержавний проект - масовий відкритий онлайн-курс з медіа-грамотності (Massive Open Online Course - MOOC). Слухачі курсу зможуть вдосконалити знання англійської мови, та в той же час, дізнатися більше щодо сучасних засобів масової інформації. Дедлайн - 7 березня 2018 року.

Грант для колективів молодих феміністок від FRIDA

Фонд молодих феміністок FRIDA надає підтримку новим (тим, що з’явились нещодавно) феміністичним групам. Дедлайн - 8 березня 2018 року.

EVS-волонтерство у Румунії

Запрошуються молоді активні люди, які не бояться ставити перед собою виклики та змінювати своє життя, провести рік у містичні Румунії. Дедлайн - 10 березня 2018 року.

Тренінг «Design your Life - Integrated Permaculture» (Іспанія)

Розшукуються учасники на тренінг «Design your Life - Integrated Permaculture», що відбудеться в Іспанії в рамках програми Erasmus +. Тривалість проекту 30 квітня - 7 травня 2018 року. Дедлайн – 12 березня 2018 року. 

Cтажування в аналітичному центрі CEDOS

CEDOS шукає вмотивованих кандидаток та кандитатів, в першу чергу соціологів, культурологинь, істориків та математикинь, але не тільки. Мінімум — закінчений бакалаврат (такі умови конкурсу). Дедлайн — 12 березня 2018 року.

Стипендії уряду Франції на навчання у 2018-2019 роках

Уряд Франції оголошує конкурс стипендій на навчання у магістратурі та PhD у 2018 році. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Німецько-український пітчинг проектів від EVZ

EVZ приймає заявки на Пітчинг MEET UP! проектів - 2018. Переможці отримають від 2000 до 10000 євро на реалізацію проектів. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Стипендіальна програма в університеті Тарту (Естонія)

Розуміння динаміки відносин між ЄС та східними партнерами – основа аналізу глобальних соціальних змін. Університет Тарту пропонує стипендії для навчання за магістерською програмою з політології та міжнародних відносин (тематика «Європейсько-російські долідження»). Участь у конкурсі на отримання стипендії передбачає організаційний внесок у розмірі 50 євро. Дедлайн подання документів – 15 березня 2018 року.

Семінар з питань молодіжної роботи (Вірменія)

Мета семінару  - порівняти неформальну молодіжну роботу з офіційним дослідницьким підходом у цій сфері.  Передбачається урахування різних підходів, захід має  об'єднати молодіжних працівників та викладачів університетів, дослідників та практиків, що працюють з молоддю і приймають рішення щодо діяльності молодіжних організацій. Мова конференції – англійська. Дедлайн – 15 березня 2018 року.  

Лекція «E-mail expert: листування з професорами та приймаючими комісіями»

Презентація від EducationUSA, що відбудеться 15 березня 2018 року допоможе абітурієнтам дізнатися, як зробити перші кроки на шляху до коледжу своєї мрії і отримати перевагу над іншими абітурієнтами за допомогою простих прийомів спілкування.

Базовий тренінг Програми «Молодіжний працівник» (Дніпро)

Міністерство молоді та спорту України спільно з Комунальним підприємством «Молодіжний центр Дніпропетровщини» Дніпровської обласної ради, Програмою розвитку ООН, UNICEF та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики продовжує реалізовувати Навчальну Програму «Молодіжний працівник» та запрошують до участі у Базовому тренінгу Програми «Молодіжний працівник» у м. Дніпро 20-22 березня 2018 року. Дедлайн - 16 березня 2018 року.

Базовий тренінг Програми «Молодіжний працівник» (Ніжин)

Міністерство молоді та спорту України спільно з Ніжинською районною державною адміністрацією, Програмою розвитку ООН та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики продовжує реалізовувати Навчальну Програму «Молодіжний працівник» та запрошують до участі в Базовому тренінгу Програми «Молодіжний працівник», що відбудеться у м. Ніжин (Чернігівська область) 23-25 березня 2018 року. Дедлайн - 16 березня 2018 року.

Базовий тренінг Програми «Молодіжний працівник» (Харків)

Міністерство молоді та спорту України спільно з Управління у справах сім'ї та молоді Харківської міської ради, ГО «МИР», Програмою розвитку ООН, UNICEF та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики продовжує реалізовувати Навчальну Програму «Молодіжний працівник». Дати проведення тренінг - 24-26 березня 2018 року. Дедлайн – 18 березня 2018 року. 

Лекція «Юридична освіта в США»

Одрі Вудс, представник Університету Дрекселя, юридична школа ім. Томаса Р. Кляйна розповість про всі нюанси та правила вступу на програми вищої юридичної освіти в США. Дедлайн - 22 березня 2018 року.

Проект «Чорноморсько-Східноєвропейський діалог: молодь за сталий мир»

Центр культурних відносин «Кавказький Дім» та Центр студій європейського сусідства Центральноєвропейського університету запрошують до участі у проекті «Чорноморсько-Східноєвропейський діалог: молодь за сталий мир» у Будапешті, 9-12 травня 2018 року.  Організатори забезпечують учасників проживанням та харчуванням, також є можливість отримання тревел-грантів. Дедлайн - 23 березня 2018 року.

Семінар для молодіжних лідерів на тему освіти зі світового громадянства (Сеул, Республіка Корея)

Азійсько-Тихоокеанський центр освіти для міжнародного взаєморозуміння проводить семінар для молодіжних лідерів на тему освіти зі світового громадянства, який відбудеться 20-26 травня 2018 року. Організатори оплачують проживання, харчування та транспортні витрати учасників. Дедлайн - 25 березня 2018 року.

Стипендії на участь у Європейському Форумі Альпбаха

Відкрито конкурс стипендій на участь у Європейському Форумі Альпбаха - 2018. ЄФА було засновано в серпні 1945 року після Другої світової війни Австрії. А сьогодні Форум здобув статус «маленького Давосу» та «мозкового інтелектуального центру Європи». Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Літня школа з проблем мультикультуралізму (Брюссель та Джакарта)

Центр ЄС разом з партнерами Jean Monnet Network on Challenges to Multiculturalism and Multilateralism (JMN-CMM) проводить в липні 2018 року двотижневу літню програму в Брюсселі та Джакарті з метою ознайомлення студентів з Європейським Союзом (ЄС) та Європейським Союзом Асоціацї держав Південно-Східної Азії (АСЕАН). Для покриття витрат на участь надаються гранти (в межах 500 євро). Дедлайн – 30 березня 2018 року.

Конкурс «Яка прекрасна наша планета!»

Асоціація музеїв космонавтики України, спільно з партнерами, оголошує прийом робіт на IІІ-й Міжнародний відкритий конкурc творчих робіт в галузі цифрового мистецтва, присвячений першому польоту людини в космос «Яка прекрасна наша планета!». Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Історія моєї громади: конкурс історичних дослідницьких проектів для молоді

Розпочинає свою роботу міжнародний освітній проект «Історія моєї громади: минуле для спільного майбутнього». У межах цього проекту відбудеться конкурс історичних досліджень серед учнів з країн Східного Партнерства. Дедлайн – 31 березня 2018 року.

Конкурс для школярів від Goethe-Institut в Україні

Стартував конкурс для школярів «#Нашашколанашасправа» в межах Українсько-німецького року мов 2017/18. Goethe-Institut в Україні пропонує учням розробити і втілити проект, який перетворить школу на експериментальну лабораторію. Дедлайн - 31 березня 2018 року.

Аналітичне стажування у FOMOSO

Форум Центрально-Східної та Південно-Східної Європи (FOMOSO) оголошує набір на дистанційне аналітичне стажування. Дедлайн - 31 березня 2018 року.

Конкурс грантів «Розвиток волонтерства в громадах» від Львіської освітньої фундації

Львівська освітня фундація оголошує конкурс грантів «Розвиток волонтерства в громадах». Мета конкурсу: здійснювати системну підтримку малих громад України через розвиток соціально активної молоді та налагодження мережі постійно діючих волонтерських осередків - просторів. Дедлайн - 1 квітня 2018 року. 

Програма з прав людини LabCitoyen (Франція)

Посольство Франції в Україні та Французький Інститут оголошують конкурс на участь у програмі LabCitoyen-2018. Тематика програми присвячена освіті та правам людини. На учасників чекає навчальна подорож до Франції 1-9 липня 2018 року. Перебування та проїзд учасників забезпечують організатори. Дедлайн - 5 квітня 2018 року.

Фотоконкурс на тему міжнародної допомоги і розвитку

Фотографії, що подаються на конкурс мають ілюструвати інноваційні, ефективні та надихаючі зусилля в області розвитку і надання міжнародної допомоги. Дедлайн – 6 квітня 2018 року.

Конкурс історичного оповідання «ProМинуле»

Триває прийом творів на Конкурс історичного оповідання «ProМинуле». Тема цьогорічного конкурсу: Українські визвольні змагання 1917-1921 рр. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Стипендійний проект Scholarship in Slovakia оголошує набір на 2018 рік

«Scholarship in Slovakia» – це благодійний стипендійний проект, спрямований на українських студентів, охочих отримати освіту у Словаччині. 2018-го року відбудеться 4-й набір на програму. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Спеціальна студентська стипендійна програма

Наукове товариство імені Шевченка в США анонсує стипендійну програму, розраховану на підтримку перспективних українських студентів, які втратили рідних під час Євромайдану та війни на сході України або мають статус внутішньо переміщених осіб. Дедлайн - 15 квітня 2018 року. 

Літня школа «Transparency International School on Integrity» (Вільнюс)

Transparency International School on Integrity - міжнародна літня школа, присвячена антикорупційній діяльності, для майбутніх лідерів. Літня школа відбудеться 2-8 липня 2018 року у Вільнюсі, Литва. Учасники будуть вивчати новітні напрацювання у сфері боротьби з корупцією та підзвітності, а також отримають можливості для втілення своїх ідей на практиці. Дедлайн - 1 травня 2018 року.

Тренінг для молодих активістів «Youth in Action Volunteering Activities» (Польща)

Мета тренінгу –  підвищення якості волонтерської діяльності через розвиток основних компетенцій молодіжних працівників. На заході надаватиметься актуальна інформація про нову ініціативу ЄС «Корпус солідарності» для підтримки волонтерства для молоді. Робоча мова тренінгу – англійська.  Дедлайн – 6 травня 2018 року.

VІІI літня школа в Українському католицькому університеті

Мета літньої школи – глибше ознайомити учасників з духовним спадком і діяльністю Митрополита Андрея та розвинути їхнє вміння жити згідно з християнськими цінностями у суспільному житті. Дедлайн – 15 травня 2018 року.

Програма імені Фулбрайта оголошує конкурс стипендій на навчання у США

Програма академічних обмінів імені Фулбрайта надає стипендії на навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ. Дедлайн - 16 травня 2018 року.

Стипендії для навчання у Великобританії

Стипендії від Університету Шеффілд Халлам. Спеціальності: міжнародні заходи та менеджмент конференцій, викладання англійської мови як іноземної, архітектура, дизайн, харчова промисловість, фізіотерапія, бізнес-менеджмент спорту, MBA. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Міжнародне стажування Rotary Peace Fellowships

Rotary Peace Fellowship – це стипендія, що дозволяє пройти магістерську програму з міжнародних відносин, миру та врегулювання конфліктів, сталого розвитку або подібної дисципліни в одному з шести університетів (в Австралії, Англії, Японії, США, Швеції або Таїланді). Стипендія покриває усі витрати. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра та мінімум трирічний досвід роботи у відповідній сфері. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Конкурс творчих робіт для участі у дитячому таборі «Джерела толерантності – 2018»

Табір «Джерела толерантності» («Истоки толерантности») 16-й рік поспіль дарує незабутні літні дні, нових друзів і відчуття безумовного прийняття і розуміння сотням дітей різних етнічних спільнот з усіх куточків України. Дедлайн – 1 червня 2018 року. 

Стартував третій раунд молодіжного конкурсу есе на європейську тематику

Проект «Розуміємо Угоди про асоціацію між ЄС та Україною, Молдовою і Грузією», який реалізується аналітичним центром Centre for European Policy Studies (Брюссель) у партнерстві з аналітичними центрами: Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій (Україна), Експерт-груп (Молдова), Реформатікс (Грузія), оголошує третій раунд конкурсу есе (до 3000 слів) для молоді (до 30 років) з Грузії, Молдови та України на будь-яку актуальну тему, що має відношення до Угоди про асоціацію між їх країнами та ЄС. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Програма стажування у Німецькому Бундестазі (Берлін)

Німецький Бундестаг надає можливість проходження 15-тижневого парламентського стажування. Інтерн отримуватиме стипендію обсягом 500 євро/місяць, а також проживання, страховку та оплату транспортних витрат. Дедлайн - 30 червня 2018 року.

Конкурс відео від Представництва ЄС в Україні

З 10 січня 2018 року відкривається прийом відеоробіт для участі у четвертому щорічному Конкурсі відео від Представництва ЄС. Найкращі відеоролики зможуть отримати призи у розмірі до 12 тис. грн. Дедлайн - 15 липня 2018 року.

Підтримка молодіжних проектів для сталого розвитку туризму (Мальта)

Відбір учасників на 5-денний курс для молодіжних працівників та лідерів молодіжних організацій. Курс стосується методів розвитку сталого туризму. Курс включає також і аспекти підприємництва. Тренінг реалізується в рамках програми Erasmus+. Дедлайн – 8 вересня 2018 року.

Всеукраїнська онлайн-вікторина від Представництва Європейського Союзу в Україні

12 січня розпочинається четверта щорічна всеукраїнська онлайн-вікторина на тему Європи від Представництва ЄС в Україні. Учасники зможуть перевірити свої знання про Європу, а найуспішніші з них отримають сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Вакансії для ЄВС-волонтерів в Польщі

Шановні шукачі можливостей, раді  презентувати три можливості волонтерства в Польщі. З травня, червня або ж липня 2018 року. 

Унікальна можливість для соціальних підприємців

Українська Соціальна Академія – єдиний в Україні оператор Social Impact Award, розпочинає перший набір на навчально-конкурсну програму. До участі запрошуються молоді особи, віком від 17 до 25 років, які хочуть познайомитись з соціальним підприємництвом, мають ідею соціального підприємства або ж хочуть масштабувати свій соціальний бізнес.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.