bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс мікро-грантів для громад, що підтримують ВПО від БФ «Карітас Запоріжжя»
01.03.2018

БФ «Карітас Запоріжжя» оголошує конкурс мікро грантів для громад, що опинились в зоні збройного конфлікту, вимушено переміщених осіб та громад, які прийняли ВПО. Заявки приймаються в електронному вигляді. Дедлайн – 10 березня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

В рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» благодійним фондом «Карітас Запоріжжя» оголошується конкурс грантів для: громад, що перебувають у зоні збройного конфлікту; внутрішньо переміщених осіб; громад, що прийняли внутрішньо переміщених осіб.

Мета конкурсу - підтримка громад, що постраждали від збройного конфлікту на сході України, сприяння адаптації внутрішньо переміщених осіб до нових життєвих обставин, створення сприятливих умов для інтеграції внутрішньо переміщених осіб до місцевих громад за новим місцем проживання, розвиток локальних громад.

Участь у проекті можуть приймати фізичні особи, громадські організації та ініціативні групи. Розмір гранту становить 21 500 грн. Гранти надаються на конкурсній основі. 

Пріоритет надаватиметься заявкам, що створюють робочі місця, покращують інфраструктуру населених пунктів, пропагують здоровий спосіб життя, сприяють освіті населення та підвищують роль інститутів громадянського суспільства.

Програма охоплює Запорізьку область, підконтрольні українській владі Ясинуватський, Авдіївський, Мар'їнський райони Донецької області.

Кінцевий термін прийому заявок – 10 березня 2018 року. Максимальна тривалість проекту – 6 місяців. Дата початку – 15 березня 2018 року.  Проекти мають бути реалізовані  у 2018 році.

Детальна інформація на сторінці Карітас Запоріжжя у Facebook

За будь-якими питаннями пишіть на електронну скриньку [email protected]

Електронну заявку можна оформити за посиланням: http://bit.ly/2F50aDu

Проект реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.