bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціальна студентська стипендійна програма
24.02.2018

Наукове товариство імені Шевченка в США анонсує стипендійну програму, розраховану на підтримку перспективних українських студентів, які втратили рідних під час Євромайдану та війни на сході України або мають статус внутішньо переміщених осіб. Дедлайн - 15 квітня 2018 року. 

Більше грантів у розділі Гранти

Стипендія розрахована на талановитих студентів, які опинилися в складній життєвій ситуації через втрати чи вимушені переселення. Стипендійна програма Наукового товариства імені Шевченка в США ставить собі за мету допомогти талановитим молодим людям подолати їх життєві труднощі заради майбутньої перспективи, можливостей та професійної реалізації.

Передбачено надання 10 стипендій на конкурсній основі. Переможці отримають стипендію в сумі $2000 (~55,500 грн.) впродовж одного навчального року. За умовами конкурсу передбачено проміжну та фінальну звітність про академічні успіхи стипендіата. Після проміжного звіту Наукове товариство імені Шевченка в США залишає за собою право переглянути питання подальшої виплати стипендії.

Вимоги до участі в стипендійній програмі

  • Паспорт громадянина України;
  • Зарахування до навчання в університеті на 2018-2019 рр.;
  • Академічна успішність;
  • Статус внутрішньо переміщених осіб;

                                           або

  • Втрата рідних під час Євромайдану та війни на сході України.

Для участі у конкурсі необхідно підготувати та завантажити наступні документи і матеріали:

  • Паспорт громадянина України (сторінка з фото та особистими даними)
  • Завірену в деканаті виписку з середнім балом академічної успішності за весь час навчання.
  • Есе
  • Лист підтримки 1
  • Лист підтримки 2
  • Довідка про взяття на облік особи, переміщеної з тимчасово окупованої території України, районів проведення антитерористичної операції та населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення

або

  • Довідка від військкомату про причину смерті або підтвердження від ветеранської організації

Вимоги до есе:

Тема: «Від мрії до дії: для чого мені потрібна стипендія Наукового товариства імені Шевченка в США», обсяг – до 1500 слів, розмір шрифту 12, міжрядковий інтервал 1,5.

Листи підтримки:

Потрібні два рекомендаційні листи.  Листи повинні бути написані тими, хто добре знає заявника та його (її) ситуацію.  У листі слід звернути увагу на ваші наукові здібності та потенціал, ваш характер та особистість, ваші цілі та амбіції. Прохання поділитися формою листа (знайдено у наведеній нижче посиланнях) із особою, яка пише листи. Вони повинні надіслати листа вам, щоб ви могли його сканувати і правильно переіменувати, а також завантажити його в онлайн-заявку разом з іншими необхідними документами.

Кінцевий термін подання заявок разом з усіма необхідними документами – 15 квітня 2018 року.  Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь до [email protected]

Детальніша інформація - за посиланням: http://shevchenko.org/scholarships/specialna_studentska_stypendijna_prohrama/. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.