bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів від Програми USAID «Нове правосуддя»
20.02.2018

Програма USAID з реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує конкурс заявок для українських неурядових організацій на отримання гранту на здійснення громадського моніторингу стану дотримання прав людини і поваги до них з боку органів місцевого самоврядування. Дедлайн - 16 березня 2018 року.

Більше грантів у розділі Гранти

Метою цієї діяльності є підтримка інститутів громадянського суспільства у здійсненні громадського моніторингу стану дотримання прав людини органами місцевого самоврядування.

Програма «Нове правосуддя» планує надати від 1 до 3 грантів обсягом до 350 000 грн. кожен. Розмір конкретного гранту буде визначено шляхом переговорів з урахуванням специфіки діяльності/проекту, що фінансується з коштів гранту, і він може перевищувати обмежену суму. Орієнтовний початок проектів – 1 квітня 2018 р., тривалість проекту – до 6 місяців. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Прийом заявок завершується 16 березня 2018 року о 18:00.

Умови конкурсу та форми для заповнення можна завантажити за посиланням  http://newjustice.org.ua/uk/grants_and_tenders/konkurs-grantiv-na-zdijsnennya-gromadskogo-monitoringu-stanu-dotrimannya-prav-lyudini/

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.