bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості для громадських організацій
29.01.2018

З активним розвитком громадянського суспільства в Україні фінансові потреби, важливі для суспільних змін, стають ще актуальнішими. ГУРТ підготував підбірку грантів, які зможуть підсилити діяльність громадського сектору. 

 

Гранти на розвиток культурного сектору від Європейської Комісії

Європейська комісія оголошує конкурс проектів на розвиток культурного сектору. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Конкурс проектів КМДА для інститутів громадянського суспільства

Департамент суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації оголошує міський конкурс проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада». Дедлайн - 9 лютого 2018 року.

Конкурс проектних пропозицій Агенції ООН у справах біженців

УВКБ ООН в Україні запрошує усі зацікавлені організації надати свої пропозиції для участі у проекті «Розбудова громад та надання соціальної підтримки біженцям та шукачам притулку», який буде реалізований в Одесі та Одеській області у період з квітня до грудня 2018 року. Дедлайн - 11 лютого 2018 року.

Грантовий конкурс Програми USAID «Нове правосуддя»

Грантовий конкурс на здійснення моніторингу рішень про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності. Дедлайн - 12 лютого 2018 року, о 18:00.

Шлях ініціативи – чеська програма підтримки громадських кампаній

Чеська громадська організація «NESEHNUTÍ» в рамках програми «Шлях ініціативи» пропонує свою допомогу у підтримці громадських кампаній та запрошує українські ініціативи до до участі в конкурсі. Дедлайн - 12 лютого 2018 року.

Конкурс бізнес-проектів у сфері культурних та креативних індустрій для ВПО (Львів)

ЛМГО «Центр культурного менеджменту» у межах проекту «Містки громадської активності» оголошує конкурс бізнес-проектів для ВПО. Дедлайн - 12 лютого 2018 року.

Грант від Фундації Ван Тієвенена на розвиток екологічних проектів

Фундація Ван Тієвенена підтримує практично-орієнтовані проекти, спрямовані на підтримку біологічного розмаїття та збереження екосистеми. В межах грантового проекту надається фінансування до 10 000 євро. Подавати заявки можуть громадські неприбуткові організації. Заявки приймаються виключно англійською мовою в електронному вигляді. Дедлайн – 14 лютого 2018 року.

Гранти Фонду захисників України

Конгрес українців Канади та Канадська українська фундація оголошують конкурс грантів Фонду Захисників України на проекти з підтримки українських ветеранів. Дедлайн - 15 лютого 2018 року. 

Грантова програма «Створення робочих місць для нового життя» (Одеська область)

БФ «Карітас Одеса УГКЦ» пропонує організаціям і фізичним особам підприємцям (ФОП) Одеської області взяти участь в гранатовому конкурсі «Створення робочих місць для нового життя. Гранти для роботодавців». Комерційним організаціям і фізичним особам підприємцям (ФОП) надаються гранти в сумі 30 000 грн. за кожне створене робоче місце для ВПЛ. Заявки приймаються до 15 лютого 2018 року.

Гранти Фінського фонду місцевого співробітництва

Посольство Фінляндії в Україні оголошує конкурс проектних заявок на отримання фінансування від Фінського Фонду Місцевого Співробітництва. Дедлайн - 15 лютого 2018 року.

Конкурс УВКБ ООН «Сприяння розвитку самозабезпечення біженців та шукачів захисту»

УВКБ ООН в Україні запрошує усі зацікавлені організації надати свої пропозиції для участі у проекті «Сприяння розвитку самозабезпечення біженців та шукачів захисту», який буде реалізований у Київській, Одеській, Харківській та Закарпатській областях у період із квітня до грудня 2018 року. Дедлайн - 16 лютого 2018 року.

Фінансова підтримка мікропроектів від Посольства Німеччини

Посольство Федеративної Республіки Німеччина надає фінансову підтримку для реалізації мікропроектів, спрямованих на покращення основних потреб бідних та найбідніших верств населення, які мають довгострокову дієвість. Максимальна сума грантового сприяння становить, як правило, 8 000 євро. Дедлайн - 23 лютого 2018 року.

Гранти Європейської Комісії для соціальних інновацій

Європейська Комісія в межах програми «Горизонт 2020» надає гранти на впровадження соціальних інновацій. Гранти будуть спрямовані на поліпшення можливостей мобільності для людей похилого віку. Дедлайн - 28 лютого 2019 року.

Конкурс проектів для малих і середніх підприємств Донецької та Луганської областей

USAID запрошує подавати заявки на одержання грантів для інвестування діяльності, спрямованої на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах Донецької та Луганської областей: впровадження нових технологій післяврожайної обробки та переробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту. Дедлайн - 28 лютого 2018 року.

Грантова програма на підтримку розвитку громадянського суспільства та впровадження реформ

Програма Матра (трансформації суспільства), започаткована Міністерством закордонних справ Нідерландів в 1994 році, спрямована на підтримку перехідних процесів. Програма відкрита для подання заявок від організацій громадянського суспільства, зареєстрованих в Україні. У 2018 р. головний фокус програми спрямований на  ініціативи, які сприяють проведенню та моніторингу реформ на всіх рівнях. Дедлайн - 1 березня 2018 року.

Конкурс на здобуття премії International ReSource Award

Швейцарський фонд Swiss Re Foundation оголошує конкурс на здобуття премії International ReSource Award. Претендентами на отримання премії можуть бути соціальні підприємницькі ініціативи, спрямовані на створення або розвиток нових підходів до вирішення існуючих соціальних та / або екологічних проблем, пов'язані зі сталою практикою управління водними ресурсами. Дедлайн - 16 березня 2018 року. 

Нагорода World of Children Awards 2018 для організацій, що покращують життя дітей

Нагорода покликана забезпечити фінансування та визнання недержавних неприбуткових організацій з усього світу, що змінюють життя дітей на краще. Щороку премією нагороджуються 5 номінантів, які створюють кращі умови життя для дітей з вразливих соціальних груп. Дедлайн – 31 березня 2018 року.

Конкурси проектних пропозицій Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014 – 2020

Міністерство Регіонального Розвитку, державного управління та європейських фондів Румунії, що виступає в ролі Органу Управління, оголосило 18 Грудня 2017, 2 конкурси проектних пропозицій у рамках Спільної Операційної Програми «Румунія-Україна 2014-2020». Дедлайн – 3 травня 2018 року, 16:00. 

Гранти Фонду ЄЕЗ та Норвегії для регіональної співпраці

Фонд ЄЕЗ та Норвегії надає гранти на розвиток регіональної співпраці. Грантове фінансування можуть отримати проекти з транскордонного співробітництва, а також міжнародні проекти, покликані дати відповіді на загальноєвропейські виклики. Дедлайн - 1 липня 2018 року

Creative Twinning: конкурс проектів на розвиток культурного сектору

Оголошено конкурс грантів Creative Twinning для організацій, які працюють у сфері креативних індустрій. Проект повинен реалізуватися у партнерстві з організаціями з Нідерландів. Дедлайн - 31 серпня 2018 року. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.