bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Актуальні грантові можливості для громадського сектору
15.01.2018

Розпочинаємо новий тиждень із новими грантами. У добірці Ви знайдете можливості фінансування для різноманітних напрямів діяльності. Час подання заявок - січень-серпень 2018 року. 

Більше грантів у розділі Гранти

Конкурс субгрантів у рамках проекту #TransparentCities

Transparency International Україна оголошує конкурс субгрантів у рамках проекту #TransparentCities («Розбудова прозорості в містах України»). Заявки приймаються до 25 січня 2018 року.

Гранти від Європейської комісії для країн Східного партнерства на 2018 рік

У рамках грантового контракту з Європейською комісією Секретаріат Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (EaP CSF) оголошує конкурс грантів для країн Східного партнерства на 2018 рік. Мета конкурсу – підтримка проектів неурядових організацій, що стосуються таких тем: демократія, права людини, справедливе управління; економічна інтеграція та розвиток; зміна клімату та збереження енергії; комунікація  між людьми; соціальна політика та соціальний діалог. Обсяг фінансування передбачається в межах 10 000 – 25 000 євро. Дедлайн – 28 січня 2018 року.

Конкурс грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні»

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується ЄС оголошують нову хвилю грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні». Дедлайн - 22 січня 2018 року. 

Конкурс проектів «Ефективні партнерства з розробки раннього втручання в Україні»

Конкурс розроблений і проводиться в рамках Проекту «Збільшення здібностей громадських організацій, керованих батьками, підтримувати забезпечення реформ, спрямованих на права і потреби дітей з інвалідністю раннього віку в Україні», який впроваджується HealthProm (HP), ВГО «Національна Асамблея людей з інвалідністю (НАІУ) і БФ «Інститут раннього втручання» (БФ ІРВ) за фінансової підтримки ЄС. Дедлайн прийому пропозицій – 28 січня 2018 року

Оголошення 10 конкурсу Програма підтримки «Місце зустрічі - Діалог»

Гуманітарна програма підтримки для України від Фонду «Пам‘ять, Відповідальність, Майбутнє», Німеччина (Фонд EVZ) у співпраці з Всеукраїнською благодійною організацією «Турбота про літніх в Україні». Дедлайн подання заявок – 31 січня 2018 року. 

Фінансування для відео та онлайн історій щодо боротьби з корупцією

Проект «Відкрита медіа платформа» (Open Media Hub) оголошує конкурс заявок на виробництво контенту, який має стосуватися боротьби з корупцією. Конкурс відкритий для відео- та онлайн-журналістів з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України. Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Гранти Міжнародного Вишеградського Фонду

Міжнародний Вишеградський Фонд оголошує конкурс проектних пропозицій для проектів, що сприяють демократизації та зміцненню громадянського суспільства у країнах Східного Партнерства у відповідності до політики Східного Партнерства Європейського Союзу. Дедлайн - 1 лютого 2018 року.

Програма малих грантів від BEARR Trust (Small Grants Scheme 2018)

Приймаються до розгляду проекти, спрямовані на підвищення можливостей працевлаштування молоді (16-30 років) з інвалідністю. Дедлайн – 1 лютого 2018 року.

Конкурс проектів у галузі прав людини від Міністерства закордонних справ Нідерландів

Посольство Королівства Нідерландів запрошує українські організації, що працюють в сфері захисту прав людини, взяти участь у конкурсі проектів у рамках Фонду прав людини Міністерства закордонних справ Нідерландів. Кінцевий термін подання заявок - 1 лютого 2018 року.

Гранти на розвиток культурного сектору від Європейської Комісії

Європейська комісія оголошує конкурс проектів на розвиток культурного сектору. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Конкурс проектних пропозицій Агенції ООН у справах біженців

УВКБ ООН в Україні запрошує усі зацікавлені організації надати свої пропозиції для участі у проекті «Розбудова громад та надання соціальної підтримки біженцям та шукачам притулку», який буде реалізований в Одесі та Одеській області у період з квітня до грудня 2018 року. Дедлайн - 11 лютого 2018 року.

Грантовий конкурс Програми USAID «Нове правосуддя»

Грантовий конкурс на здійснення моніторингу рішень про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності. Дедлайн - 12 лютого 2018 року, о 18:00.

Шлях ініціативи – чеська програма підтримки громадських кампаній

Чеська громадська організація «NESEHNUTÍ» в рамках програми «Шлях ініціативи» пропонує свою допомогу у підтримці громадських кампаній та запрошує українські ініціативи до до участі в конкурсі. Дедлайн - 12 лютого 2018 року.

Грант від Фундації Ван Тієвенена на розвиток екологічних проектів

Фундація Ван Тієвенена підтримує практично-орієнтовані проекти, спрямовані на підтримку біологічного розмаїття та збереження екосистеми. В межах грантового проекту надається фінансування до 10 000 євро. Подавати заявки можуть громадські неприбуткові організації. Заявки приймаються виключно англійською мовою в електронному вигляді. Дедлайн – 14 лютого 2018 року.

Конкурс «Заряди майбутнє щастям!» триває

Тепер ще більше шансів отримати грант 100 000 грн. на організацію соціального івенту. Конкурс триває до 15 лютого 2018 року

Конкурс УВКБ ООН «Сприяння розвитку самозабезпечення біженців та шукачів захисту»

УВКБ ООН в Україні запрошує усі зацікавлені організації надати свої пропозиції для участі у проекті «Сприяння розвитку самозабезпечення біженців та шукачів захисту», який буде реалізований у Київській, Одеській, Харківській та Закарпатській областях у період із квітня до грудня 2018 року. Дедлайн - 16 лютого 2018 року.

Гранти для учасників програм обмінів від Посольства США на 2018 рік

Посольство США в Києві оголошує конкурс на Програму «Гранти для учасників програм обмінів» 2018. Залежно від наявності коштів, Посольство США надаватиме малі гранти, про які піде мова нижче, випускникам/учасникам програм обмінів і стажування, що фінансуються урядом США. Дедлайн - 20 лютого 2018 року.

Грантова програма на підтримку розвитку громадянського суспільства та впровадження реформ

Програма Матра (трансформації суспільства), започаткована Міністерством закордонних справ Нідерландів в 1994 році, спрямована на підтримку перехідних процесів. Програма відкрита для подання заявок від організацій громадянського суспільства, зареєстрованих в Україні. У 2018 р. головний фокус програми спрямований на  ініціативи, які сприяють проведенню та моніторингу реформ на всіх рівнях. Дедлайн - 1 березня 2018 року.

Нагорода World of Children Awards 2018 для організацій, що покращують життя дітей

Нагорода покликана забезпечити фінансування та визнання недержавних неприбуткових організацій з усього світу, що змінюють життя дітей на краще. Щороку премією нагороджуються 5 номінантів, які створюють кращі умови життя для дітей з вразливих соціальних груп. Дедлайн – 31 березня 2018 року.

Конкурси проектних пропозицій Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014 – 2020

Міністерство Регіонального Розвитку, державного управління та європейських фондів Румунії, що виступає в ролі Органу Управління, оголосило 18 Грудня 2017, 2 конкурси проектних пропозицій у рамках Спільної Операційної Програми «Румунія-Україна 2014-2020». Дедлайн – 3 травня 2018 року, 16:00. 

Creative Twinning: конкурс проектів на розвиток культурного сектору

Оголошено конкурс грантів Creative Twinning для організацій, які працюють у сфері креативних індустрій. Проект повинен реалізуватися у партнерстві з організаціями з Нідерландів. Дедлайн - 31 серпня 2018 року. 

Тревел-гранти Центру Пулітцера для журналістів

Pulitzer Center on Crisis Reporting надає гранти для підтримки міжнародних журналістів. Обсяг фінансування складає від 5000 до 15000 доларів США. Гранти призначені для покриття витрат на подорожі, пов'язані з підготовкою журналістських матеріалів, присвячених темам та регіонам, що мають глобальне значення. Заявки мають бути подані англійською мовою впродовж року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.