bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей для активної молоді
09.01.2018

Можливості для молодих активістів у різних сферах. Гранти, тренінги, стипендії та інші корисні програми для професійного розвитку та громадської діяльності чекають на вас!
 

Стажування CrossCulture Eastern Partnership Program у Німеччині  

Для громадян України віком від 23 до 45 років пропонується стажування у Німеччині за програмою CrossCulture обміну. Дедлайн - 12 січня 2018 року.
 
 
Курс створений спеціального для тих, хто розділяє альтернативні підходи до навчання та готовий їх впроваджувати. Для тих, хто хотів би глибше попрактикувати їх на власному досвіді з різними колективами дітей та дорослих. Дедлайн – 14 січня 2018 року.
 
 
Чернігівський Центр Прав Людини оголошує конкурсний набір студентської молоді та лідерів молодіжних громадських організацій до «Антикорупційної школи», що відбудеться наприкінці січня 2018 року в Чернігові. Дедлайн – 15 січня 2018 року.
 
Стипендія, спрямована на розвиток демократії Іона Ратіу (IRDF) має на меті підтримку громадян різних країн світу, що працюють для розвитку демократії. Стипендія відкрита для громадських активістів та науковців, особливо громадян країн, що розвиваються. Дедлайн – 15 січня 2018 року.
 
Громадська організація «MART» в рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини» оголошує додатковий набір учасників для участі у проекті «Громада, де чути голос молоді». Дедлайн – 15 січня 2018 року, 16:00.
 
 
Проект молодіжного обміну  «Будь на власному шляху» (Be on your way!) відбудеться в березні в Румінії. Дедлайн подання – 15 січня 2018 року.
 
 
Гранти надаються фізичним та юридичним особам (сума гранту відрізняється). Дедлайн - 18 січня 2018 року. 
 
 
Сесія буде присвячена американським коледжам з мистецтва та дизайну. 
Франсіско Хав’єр Лопес, представник Коледжу креативних студій, розповість про освіту в галузі мистецтва та дизайну в США, професійні можливості після закінчення навчання, а також поділиться історіями успіху випускників. Вхід вільний за умови реєстрації. Коли: 18 січня 2018 року, 17:00
 
 
Київський палац дітей та юнацтва розпочинає набір на курс «PR-технології у туризмі». Програма передбачає проведення занять протягом занять протягом другого навчального семестру. Дедлайн — 21 січня 2018 року.
 
Інститут політико-правових та релігійних досліджень запрошує взяти участь У VІІІ Всеукраїнській зимовій правничій школі. Дедлайн - 23 січня 2018 року.
 
 
Європейський дипломатичний семінар - 6-денна програма для громадських лідерів, держслужбовців та представників неурядових організацій. Учасники семінару матимуть змогу поглибити знання щодо Східного Партнерства, Європейської політики сусідства та зовнішньої політики Європейського Союзу. Дедлайн подання заявок на стипендії - 29 січня 2018 року.
 
Тренінг орієнтований на молодих людей, які хочуть протистояти мові ненависті та розбудовувати демократичні суспільства. Проект двоетапний: перша частина відбудеться 14 – 16 березня в Німеччині, друга – в кінці травня у Словаччині. Дедлайн – 31 січня 2018 року. 
 
 
Приймаються до розгляду проекти, спрямовані на підвищення можливостей працевлаштування молоді (16-30 років) з інвалідністю. Дедлайн – 1 лютого 2018 року.
 
Можливість розробки digital-кампанії, працюючи над проектом міжнародного рівня. Іміджевий проект Міністерства освіти і науки України. Завданням є розробка digital-концепції просування бренду Study in Ukraine на ринок Бразилії. Дедлайн – 4 лютого 2018 року. 
 
Тепер ще більше шансів отримати грант 100 000 грн. на організацію соціального івенту. Дедлайн - 15 лютого 2018 року. 
 
Коледж Гьорделера «Good Governance» – це однорічна  програма підвищення професійної кваліфікації. Програма спрямована на молоде покоління управлінців. Протягом року перебування в програмі для учасників передбачені участь у трьох семінарах та реалізація проекту в сфері належного врядування (Good Governance). Дедлайн - 19 лютого 2018 р.
 
 
Посольство США в Києві оголошує конкурс на Програму «Гранти для учасників програм обмінів» 2018. Залежно від наявності коштів, Посольство США надаватиме малі гранти випускникам/учасникам програм обмінів і стажування, що фінансуються урядом США. Дедлайн - 20 лютого 2018 року.
 
Програма адресована молодим лідерам, що здобули вищу освіту, які зацікавлені у розвитку демократії, економіки і громадянського суспільства у своїх країнах та в регіоні. Реалізація Програми відбувається в рамках двосеместрового навчання у вищих навчальних закладах Польщі та 2-4 тижневих професійних стажувань у державних або приватних установах і організаціях. Дедлайн – 1 березня 2018 року.
 
 
Розпочинає свою роботу міжнародний освітній проект «Історія моєї громади: минуле для спільного майбутнього». У межах цього проекту відбудеться конкурс історичних досліджень серед учнів з країн Східного Партнерства. Дедлайн – 31 березня 2018 року.
 
Стипендії від Університету Шеффілд Халлам. Спеціальності: міжнародні заходи та менеджмент конференцій, викладання англійської мови як іноземної, архітектура, дизайн, харчова промисловість, фізіотерапія, бізнес-менеджмент спорту, MBA. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ (044) 296 10 52 [email protected] https://www.gurt.org.ua/
  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.