bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурси проектних пропозицій Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014 – 2020
22.12.2017

Міністерство Регіонального Розвитку, державного управління та європейських фондів Румунії, що виступає в ролі Органу Управління, оголосило 18 Грудня 2017, 2 конкурси проектних пропозицій у рамках Спільної Операційної Програми «Румунія-Україна 2014-2020».  Дедлайн – 3 травня 2018 року, 16:00. 

Більше грантів у розділі Гранти

1-й Конкурс для проектних пропозицій типу HARD (з інфраструктурним компонентом на суму щонайменше 1 млн. ЄВРО) та з загальною сумою фінансової підтримки 19 100 000 ЄВРО.

2-й (без інфраструктурного компоненту АБО з інфраструктурним компонентом на суму менше 1 млн. ЄВРО) та з загальною сумою фінансової підтримки 17 000 000 ЄВРО.

Спільна Операційна програма Румунія-Україна 2014-2020  фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства (ЄІС).

Програма призначена для прикордонних областей між Румунією і Україною і сприятиме головній меті Європейського Інструменту Сусідства: прогрес у напрямку процвітання  та добросусідства на користь країн-членів ЄС та країн, що не є членами ЄС завдяки діям транскордонного співробітництва.

Кінцевий строк подання проектних пропозицій on-line – 3 травня 2018 року, о 16:00 за Румунським часом. Проектні пропозиції повинні також подаватися у паперовому вигляді.

Заходи для подання проектних пропозицій, пріоритети,  максимальні суми гранту та правила прийнятності наведені в Аплікаційних Пакетах, які можна знайти на веб-сайті Програми: http://www.ro-ua.ro-ua-md.net/projects/open-calls/ .

Потенційними бенефіціарами конкурсів проектних пропозицій є: регіональні / повітові та місцеві органи влади, державні установи, освітні установи, культурні установи, громадські організації, дослідницькі установи, або інші організації, відповідні до кожного пріоритету, що мають головні офіси на території Програми (Румунія-Сучава, Ботошани, Тульча, Марамуреш та повіти Сату-Маре, Україна-Одеса, Івано-Франківськ, Закарпатська та Чернівецька області).

Програма націлена на обрання проектів , які в результаті створять співпрацю між підприємствами з обох боків кордону на користь співтовариств в пприкордонній області, в таких напрямках, як освіта, дослідження, культурна спадщина, транспорт, здоров’я, надзвичайні ситуації, попередження і боротьба з організованою злочинністю.

Для додаткової інформації щодо конкурсу проектних пропозицій, звертайтесь до Чернівецького Бренч Офісу Спільного Технічного Секретаріату Спільної Операційної Програми «Румунія – Україна 2014-2020»:

Буковинська агенція ініціатив та розвитку

Вул. Ольги Кобилянської, 20/10, Чернівці, Україна

Ел.пошта: [email protected]

Юліан Андрієш: e-mail: [email protected] ; тел.: +380 502 93 45 99

Олена Варварюк: e-mail: [email protected] ; тел.: +380 668 76 29 16

Володимир Навроцький: e-mail: [email protected] ; тел.: +380 956 42 20 06 

Контакти

  • Олена Варварюк
  • експерт Чернівецького Офісу Програми тел.: +380 668 76 29 16
  • Буковинська агенція ініціатив та розвитку
  • [email protected]

Коментарі

Володимир Стародубцев   2303 дні тому   #  

Було б корисно дозволити участь у дослідженні ДЕЛЬТИ ДУНАЮ за цим грантом й Національному університету біоресурсів і природокористування України (м.Київ).
Професор НУБіП України Стародубцев В.М.

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Капштик   2299 днів тому   #  

Підтримую пропозицію проф. В.М. Стародубцева щодо допущення представників НУБІП для участі у даному конкурсі, оскільки в Україні дуже мало фахівців здатних досліджувати дельту Дунаю на системного рівні методу басейнового екологічного управління. Потрібно також допускати до подачі завок і предавників громадських організацій з м. Києві, які співпрацюють з подібними інституціями Придунайського регіону. Капштик М.В., директор депертаменту органічного виробництва та агроекології ВГО "Національна асоціація с.г. дорадчих служб "

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.