bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості для молоді у громадському секторі
11.12.2017

Можливості в сфері грантового фінансування, конкурси, тренінги та стажування у громадському секторі – для активної молоді, що прагне вдосконалюватися й відкривати нові перспективи. Завершення року – ідеальний час для пошуку нових горизонтів! 

Спілка Форум шукає ЄВС-волонтерів на інноваційний проект у бібліотеках в Литві

Спілка Форум (Union forum) шукає волонтерів на інноваційний проект у бібліотеках в Литві, тих, які цікавиться новітніми технологіями, не уявляє свого життя без книг, роботи з молоддю та прагне нових знань. Волонтерство здійснюється за програмою ЕРАСМУС+. Дедлайн подачі документів – 12 грудня 2017 року.

ProjectRUN: від 0 до проекту «під ключ» за 24 години (Миколаїв)

Миколаїв запрошує на хакатон з проектного менеджменту. Якщо у вас є ідея, але вона чекає кращих часів, організовуєте заходи, але про них знає лише ваш блокнот і ви хочете розвиватись, тоді тренінг-інтенсив PojectRUN саме для вас.

Дедлайн – 14 грудня 2017 року. 

Конкурс на участь у тренінгу «Як стати блогером» для жінок-лідерів

Громадська організація «Фундація прав людини»  оголошує набір учасниць Зимової школи-тренінгу «Як стати блогером» для жінок-лідерів з активною громадянською позицією. Дедлайн – 14 грудня 2017 року. 

Ярмарок вакансій «Твоя робота» (Маріуполь)  

На ярмарку буде можливість відвідати тренінги, майстер-класи, знайти підходящу вакансію і пройти співбесіду. Також дізнатися про можливості отримання грантів. Необхідно мати резюме і гарний настрій). Дата події – 15 грудня 2017 року.

«Краудфандинг як новий інвестиційний інструмент: досвід ЄС та можливості для України» (воркшоп)

Досвід, драйв та мотивуючі історії від експертів з маркетингу, бізнес-планування, резидентів краудфандинuових платформ, авторів проектів, що вже здійснили успішні краудфандингові кампанії!

Дедлайн для реєстрації – 15 грудня 2017 року.

Програма національних обмінів шукає «лінивих» учасників

Давно мріяли побувати в іншому регіоні України та вдосконалити власні навички у громадській діяльності? Програма національних обмінів дає можливість пройти міні-стажування у громадських організаціях для активних громадян зі всієї України. Дедлайн подачі документів – 20 грудня 2017 року. 

Стажування в літній школі Інституту Місяця та Планет (Lunar and Planetary Institute)

Інститут Місяця та Планет (Lunar and Planetary Institute) запрошує студентів здійснити найсучасніші дослідження у сфері астрономічної науки. Учасники зможуть брати участь у рецензованих дослідженнях, навчатися у вищій школі планетарних наук, а також реалізувати наукову кар'єру.  Дедлайн подачі документів – 5 січня 2018 року.

Конкурс «Соціальний колайдер»

ГО «Дивовижні» оголошують конкурс для відбору 5 низових ініціатив, з якими спільно будуть працювати в напрямку їхнього організаційного розвитку. Спільна робота дозволить обмінятись досвідом, посилити вашу організацію, зробити її більш видимою. Конкурс буде цікавий будь-яким місцевим громадським організаціям, соціальним ініціативам та проектам.

Дедлайн подачі документів – 15 січня 2018 року.

Кейс від МОН України та Українського державного центру міжнародної освіти (розробка концепції)

Можливість розробки digital-кампанії, працюючи над проектом міжнародного рівня. Іміджевий проект Міністерства освіти і науки України. Завданням є розробка digital-концепції просування бренду Study in Ukraine на ринок Бразилії. Запропонуй своє рішення по залученню іноземних студентів в українські ВНЗ.

Дедлайн подачі – 4 лютого 2018 року.  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.