bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стажування в літній школі Інституту Місяця та Планет (Lunar and Planetary Institute)
05.12.2017

Інститут Місяця та Планет (Lunar and Planetary Institute) запрошує студентів здійснити найсучасніші дослідження у сфері астрономічної науки. Учасники зможуть брати участь у рецензованих дослідженнях, навчатися у вищій школі планетарних наук, а також реалізувати наукову кар'єру.  Дедлайн подачі документів: 5 січня 2018 року. 

Більше стипендій та грантів у розділі Гранти.

Програма складається із 10 тижнів. Триватиме з 4 червня 2018 року по 9 серпня 2018 рокуУчасник отримає стипендію в розмірі 5675 доларів, а також стипендію в розмірі 1000 доларів або відшкодування витрат на поїздку іноземних стажерів у розмірі 1500 доларів.

Вимоги до кандидатів:

  • студент (перевага надається студентам 2 або 3 курсу);
  • спеціалізація: природничі науки / інженерія / комп'ютерні науки / математика;
  • сфери інтересів: селенологія, планетологія, дистанційне зондування і спектроскопія, технології обробки зображень, планетна геологія, геофізичний аналіз даних і моделювання, фізика і хімія планетних атмосфер, міжпланетна пил і досолнечние зерна, мінералогія і петрологія.

Для участі потрібно заповнити Заявку.

Детальнішу інформація можна дізнатися на сайті  lpi.usra.edu або надсилати питання стосовно оримання стипендії на  електронну пошту: [email protected].

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.