bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендії для навчання на програмі «Менеджмент соціальних інновацій»
17.11.2017

Чудова новина для учасників програми Менеджменту соціальних інновацій від Української соціальної академії. Міжнародні партнери Української соціальної академії – німецька неурядова організація Starkmacher – готові надати стипендії в розмірі 50% вартості навчання для кандидатів із переконливою мотивацією участі в програмі. Реєстрація на програму триває до 17 листопада. 

Українська соціальна академія та Starkmacher тісно співпрацюють впродовж декількох років, реалізовуючи спільні міжнародні проекти та програми, серед яких і «Менеджмент соціальних інновацій» – програма для соціальних підприємців, керівників та менеджерів неурядових організацій, фондів, ініціатив, які мають суспільно-орієнтовану місію.

Організація Starkmacher готова покрити 50% вартості навчання на програмі для кандидатів, які у своїх мотиваційних листах чітко зазначать, як здобуті на програмі знання та управлінські навички допоможуть їм в реалізації місії їхньої організації.

Для отримання стипендій, слід заповнити реєстраційну форму, обов’язково заповнивши поле з мотивацією участі.

Реєстрація на програму Менеджменту соціальних інновацій триває до 17 листопада 2017 р., а  24 листопада розпочинається перший модуль програми «Менеджмент інновацій».

В разі виникнення будь-яких запитань пишіть нам на email: [email protected], або телефонуйте +38 068 931 01 21 Анна Трач

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.