bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Топ можливостей цієї осені для молодих та активних
30.10.2017

Ресурсний центр ГУРТ пропонує скористатися однією з можливостей з цієї добірки. Тут ви знайдете актуальну інформацію про курси, стажування та стипендії.

1. Стипендіальна програма для стажування у Словаччині

В рамках Національної стипендіальної програми Словацької Республіки для підтримки мобільності студентів та аспірантів, викладачів ВНЗ, дослідників і митців оголошено про початок подання заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке і лекційне стажування у Словаччині в 2017/2018 академічному році.

Дедлайн - 31 жовтня 2017 року.

2. Грантова програма від Міністерства закордонних справ Литовської республіки

Міністерство закордонних справ Литовської Республіки закликає подавати заявки для реалізації проектів співробітництва в галузі розвитку та Програми з просування демократії.

Дедлайн - 31 жовтня 2017 року.

3. Програма молодих лідерів ООН

Триває набір активістів до Програми молодих лідерів ООН. Мета Програми - пропагувати серед молоді Цілі сталого розвитку. Долучитися можуть фахівці з різних сфер. Головна умова - аби ініціатива, яку очолює лідер, підтримувала ЦСР.

Дедлайн - 3 листопада 2017 року.

4. Навчальний семінар-тренінг «Бюджетні кошти: як ними розпоряджаються і як на це вплинути?»

24 листопада 2017 року в м. Ужгород пройде одноденний семінар-тренінг з бюджетної грамотності для активних громадян, місцевих активістів, журналістів, представників громадських організацій та громадськості в цілому в Закарпатській області.

Дедлайн - 10 листопада 2017 року.

5. IV Школа створення гіперлокальних ком’юніті медіа

У 2017-2018 роках пройде IV Школа створення гіперлокальних ком’юніті медіа, на навчання у якій запрошуються студенти переміщених ВНЗ України. 

Дедлайн - 12 листопада 2017 року.

6. Тренінгова програма для держслужбовців з розбудови громад (Нідерланди)

Молоді держслужбовці з України можуть подавати заявки на участь у тренінговій програмі з розбудови громад.

Дедлайн - 1 грудня 2017 року.

7. Стипендія від університету New Europe College (Румунія)

Університет New Europe College надає стипендії на 2018-2019 навчальний рік. Стипендію можуть отримати молоді вчені та дослідники, які працюють у галузі гуманітарних, соціальних та економічних наук.

Дедлайн - 7 грудня 2017 року.

8. Стипендії з бізнес-журналістики у Нью-Йорку

Центр бізнес-журналістики імені Гарольда МакГрава-молодшого (The Harold W. McGraw, Jr. Center for Business Journalism) у співпраці з Міським університетом Нью-Йорка пропонує стипендіальну програму для досвідчених журналістів.

Дедлайн – 15 грудня 2017 року.

9. Літня школа з лідерства та міжнародної співпраці у США

Літня школа лідерства і міжнародного співробітництва Хансен - це міжнародна програма, яка фінансується фондом Фред J. Hansen Foundation. Школа забезпечує учасників унікальним досвідом лідерства та міжнародного співробітництва. Студенти з будь-якої країни можуть отримати відмінні знання і незабутній досвід в тритижневій літній школі.

Дедлайн - 9 січня 2018 року.

10. DAAD надає стипендії для навчання у Німеччині

Німецька служба академічних обмінів оголошує конкурс на стипендії DAAD для отримання наукового ступеня. Залежно від академічного рівня щомісячні виплати сягають від 750 до 1000 євро/

Графік дедлайнів тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.