bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на отримання «Лейпцизької премії інтегрованого міського розвитку в Україні»
26.10.2017

В рамках спільної роботи в сфері сталого розвитку міст Федеральне міністерство навколишнього середовища, охорони природи, будівництва та ядерної безпеки Німеччини (BMUB) та Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України (Мінрегіонбуд) оголошують 2-ий конкурс для українських міст. Дедлайн - 1 листопада 2017 р.
 
Більше грантів у розділі Гранти.
 
Ціллю конкурсу є підтримка інтегрованого розвитку міст, а тим самим підтримка розвитку комфортних для життя міст в Україні. Проведення цього конкурсу має на меті підтримку сталого розвитку міст, їх районів та громадських міських просторів та покращення співпраці між міськими адміністраціями, політичними гравцями, науковими колами та громадянським суспільством і містянами. В рамках конкурсу ми шукаємо партиципативні, екологічні та креативні проекти та підходи.
 
ЯКІ ПРОЕКТИ МИ ШУКАЄМО?
 
В рамках конкурсу буде відзначено новаторські проекти та методики інтегрованого міського розвитку, які було розроблено та успішно реалізовано муніципалітетами в співпраці з мешканцями, громадськими організаціями тощо протягом останніх чотирьох років. Конкурс відзначає вже реалізовані заходи і надає підтримку майбутнім фазам реалізації проектів, що знаходяться на стадії планування.
 
ХТО МОЖЕ БРАТИ УЧАСТЬ?
Право на участь в конкурсі мають українські міста та громади, адміністративно-територіальні одиниці, спілки, комунальні підприємства, комерційні підприємства, громадські організації.
 
ПРИЗОВІ ВИНАГОРОДИ
В рамках конкурсу будуть визначатись наступні премії: 1-ша премія: 10.000 євро + участь в фахово-інформаційній поїздці (2 особи); 2-га премія: 10.000 євро + участь в фахово-інформаційній поїздці (2 особи); 3-тя премія: 10.000 євро + участь в фахово-інформаційній поїздці (2 особи); Відзнаки: 5 x участь в фахово-інформаційній поїздці (по 2 особи).
 
Закінчення терміну для подачі заявок на конкурс – першого листопада 2017 року (до 18:00).
 
Див. деталі на сторінці конкурсу: http://www.nationale-stadtentwicklungspolitik.de/NSP/DE/Grundlagen/Internationales/Leipzig-Preis-2017/auslobung.html
 

Контакти

  • https://www.facebook.com/leipzigpreisukraine/

Коментарі

Оксана Страз   2363 дні тому   #  

Добридень, а можете допомогти з відповіддю на питання: куди надсилати, ніде не можу знайти пошти :(

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.