bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пропозиції від грантодавців для громадських організацій
23.10.2017

Для тих організацій, які постійно прагнуть змін, Ресурсний центр ГУРТ підготував добірку пропозицій від грантодавців. Обирайте власний шлях розвитку!

1. Продовжено набір заявок в рамках Програми прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020». Загальний бюджет набору - 22 млн. євро, а сума гранту для проекту повинна знаходитися в межах від 50 000 до 1 500 000 євро в залежності від пріоритету. Дедлайн - 27 жовтня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. До участі в другій хвилі конкурсу міні-грантів «Київський діалог» запрошуються громадські організації та благодійні фонди Львівської, Волинської, Рівненської, Івано-Франківської, Одеської, Миколаївської, Черкаської, Дніпропетровської, Харківської та підконтрольних Україні територій Донецької та Луганської областей. Мета – підтримати громадські заходи, що сприяють соціальній згуртованості, взаєморозумінню, покращенню міського середовища та розв’язанню конкретних проблем місцевих громад. Дедлайн - 28 жовтня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою» оголошує спеціалізований конкурс грантів для асоціацій роботодавців та професійних спілок в Україні. Дедлайн - 6 листопада 2017 року.

Детальніше – тут.

4. Європейський Союз оголосив новий глобальний конкурс проектів в рамках Європейського інструменту з питань демократії та прав людини. Дедлайн - 9 листопада 2017 року.

Детальніше – тут.

5. IFES запрошує неурядові неприбуткові організації з відповідним досвідом до участі в конкурсі проектів на проведення адвокаційної кампанії на підтримку прийняття нового закону про національний референдум в Україні. Дедлайн - 10 листопада 2017 року.

Детальніше – тут.

6. Європейська програмна ініціатива Міжнародного фонду «Відродження» за фінансової підтримки Європейського Союзу - конкурс «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах». Мета конкурсу - посилення участі громадськості в реалізації євроінтеграційних реформ, активізація членів Платформ до скоординованих дій щодо участі у виконанні пріоритетів Угоди про асоціацію, ініціативи Східного партнерства та розвитку потенціалу Платформ. Дедлайн - 20 листопада 2017 року.

Детальніше – тут.

7. «Український медійний проект» запрошує до подання проектних пропозицій на отримання малих грантів. У конкурсі малих грантів можуть брати участь офіційно зареєстровані в Україні медійні організації, компанії та ЗМІ. Дедлайн – 20 листопада 2017 року.

Детальніше – тут.

8. Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку в Україні» («Агросільрозвиток») оголошує програму грантів, спрямовану на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах Донецької та Луганської областей, а саме впровадження нових технологій післяврожайної обробки та переробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту. У межах цієї програми малим і середнім підприємствам, приватним підприємцям та сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам у сфері агропромислового сектору буде надано до 7 грантів на реалізацію запропонованих проектів.  Дедлайн - 4 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

9. КримСОС і Агентство ООН у справах біженців продовжують грантову програму для допомогти волонтерським ініціативам переселенців в самостійному вирішенні їх проблем, захисту їх прав і свобод. Дедлайн - 15 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

10. Жіноча гільдія ООН оголошує прийом заявок на отримання благодійної допомоги. Проект повинен бути спрямований на дітей, які потребують допомоги. Дедлайн - 15 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

11. ІСАР «Єднання» оголошує конкурс на отримання грантів в межах програми «Школа фондів громад», що впроваджується за фінансування від Фонду Чарльза Стюарта Мотта, США. Мета конкурсу – сприяння розвитку місцевої філантропії через посилення спроможності фондів громад (ФГ) в Україні.

Детальніше – тут.

12. Посольство США запрошує українські неприбуткові та неурядові організації взяти участь у конкурсі проектів Фонду сприяння демократії. Фонд підтримує проекти, які сприяють демократичним перетворенням та побудові громадянського суспільства в Україні. Вибір проектів базується на спроможності організацій вказувати на конкретні досягнення та їхній вплив на певну сферу чи громаду. Заявки на загальний конкурс приймаються постійно.

Детальніше – тут.

13. В рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» оголошено конкурс короткострокових ініціатив громадських організацій. Метою Програми є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Детальніше – тут.

14. Представники громад та організацій громадянського суспільства мають можливість взяти участь у грантовій програмі «Підвищення рівня довіри для зміцнення партнерства між поліцією та громадами Львівської, Київської та Харківської областей». Програма передбачає, що 12 місцевих ініціатив, спрямованих на проведення заходів з підвищення рівня довіри до поліції та зміцнення партнерських відносин між поліцією та громадськістю, отримають фінансування у розмірі від 20 000 до 30 000 долларів США. Очікується, що наслідком реалізації програми буде підвищення рівня довіри громадян до правоохоронних органів на відповідних територіях.

Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.