bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості для організаційного зростання
31.07.2017

Ресурсний центр ГУРТ пропонує ознайомитися з добіркою грантів для розвитку громадських організацій.

1. Триває конкурс соціальних проектів pomogat.org від благодійного фонду «Помогатор». Конкурс ініційовано для тих, хто прагне змінити життя в Україні на краще. Бюджет конкурсу -  2 500 000 грн.  Дедлайн - 15 серпня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. У рамках проекту «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні» ПРООН оголошує конкурс проектних пропозицій від організацій громадянського суспільства, зацікавлених в організаційному розвитку. Інституційний грант для відібраних ОГС - до 80 тис. дол. США. Дедлайн - 15 серпня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Форум НДО в Україні оголошує конкурс для недержавних організацій Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької та Дніпропетровської областей, що зацікавлені в участі у навчальній програмі з обміну досвідом між НДО. Навчальні тури здійснюються за підтримки Посольства Британії в Україні. Дедлайн - 15 серпня 2017 року.

Детальніше – тут.

4. Програмна ініціатива «Права людини і правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» у співпраці з Мережею правового розвитку оголошує відкритий конкурс «Посилення правових можливостей громад». Дедлайн - 1 вересня 2017 року.

Детальніше – тут.

5. Програмна ініціатива «Права людини та правосуддя» разом з програмною ініціативою «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність». Дедлайн - 5 вересня 2017 року.

Детальніше – тут.

6. Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» оголошує конкурс на розробку Планів Дій Сталого Енергетичного Розвитку та клімату (SECAP) серед малих громад України, з чисельністю населення не більше 50 тис. Дедлайн - 15 вересня 2017 року.

Детальніше – тут.

7. Програма «Actors of Urban Change» розрахована на митців та діячів культурного сектору і покликана сприяти міському розвитку через культурні заходи. З цією метою виділяються кошти на підтримку культурних ініціатив. Дедлайн - 22 вересня 2017 року.

Детальніше – тут.

8. Чорноморський фонд регіонального співробітництва (BST) та Фонд Роберта Боша оголошують конкурс проектних пропозицій для організацій та представників громадянського суспільства з Вірменії, Болгарії, Грузії, Молдови, Румунії та України. Дедлайн - 29 вересня 2017 року.

Детальніше – тут.

11. Проект EaP PLUS має на меті сприяти науково-дослідницькій та інноваційній співпраці між країнами Європейського Союзу (ЄС) та країнами Східного партнерства (EaP) та ефективно використовувати існуючі можливості такої співпраці. Схема грантів EaP PLUS (2017) призначена для посилення партнерських відносин у сфері дослідницької та інноваційної діяльності в рамках EU–EaP через співпрацю кластерів та організацій, схожих за своєю структурою на кластери. Дедлайн - 30 вересня 2017 року.

Детальніше – тут.

12. Оголошено конкурс на подачу заявок від неурядових організацій на отримання грантів від Європейської молодіжної фундації (EYF). Європейська молодіжна фундація забезпечує підтримку та надання фондів для молодіжної діяльності, що популяризують права людини, демократію, толерантність і солідарність. Дедлайн - 1 жовтня 2017 року.

Детальніше – тут.

13. Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою» в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується Європейським Союзом, оголошують конкурс грантів для ЗМІ 5 областей. Дедлайн - 2 жовтня 2017 року.

Детальніше – тут.

14. КримСОС і Агентство ООН у справах біженців продовжують грантову програму для допомогти волонтерським ініціативам переселенців в самостійному вирішенні їх проблем, захисту їх прав і свобод. Дедлайн - 15 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

15. У рамках нового п’ятирічного проекту «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», ПРООН за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії  підтримуватиме проекти та ініціативи організацій громадянського суспільства, які можуть сприяти покращенню діалогу між організаціями громадянського суспільства та органами влади.

Детальніше – тут.

16. Посольство США запрошує українські неприбуткові та неурядові організації взяти участь у конкурсі проектів Фонду сприяння демократії. Фонд підтримує проекти, які сприяють демократичним перетворенням та побудові громадянського суспільства в Україні. Вибір проектів базується на спроможності організацій вказувати на конкретні досягнення та їхній вплив на певну сферу чи громаду. Заявки на загальний конкурс приймаються постійно.

Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.