bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бізнес гранти від БФ Карітас України
24.07.2017

«Карітас України» відкриває нову програму «Підтримка підприємців з числа внутрішньо переміщених осіб» у Донецькій та Одеській областях. Бізнес гранти на створення або відновлення власної справи серед ВПО та місцевого населення у Донецькій та Одеській областях. Дедлайн - 17/20 серпня 2017 р.

Програма передбачає надання грантів на відкриття та відновлення своєї справи внутрішньо переміщеним особам та місцевим мешканцям. Суми грантів: 15000, 20000, 25000 гривень. Територія, яку охоплює програма, включає: Маріуполь, Волноваський, Мар’їнський, Ясинуватський райони (території, підконтрольні Україні) та м. Одеса і Одеська область.

Заявки на отримання грантів за програмою приймаються:

м. Одеса  - з 17 липня по 17 серпня 2017 року.

м. Маріуполь  - з 20 липня по 20 серпня 2017 року включно.

Надіслані пізніше заявки не розглядатимуться. З авторами відібраних заявок зв’яжуться координатори для проведення інтерв’ю.

До подання заявок запрошуються особи від 18 до 60 років, які ще не отримували допомогу на створення або розширення власної справи від «Карітас України» а також інших фондів. Участь у конкурсі можуть брати внутрішньо переміщені особи або мешканці зазначених вище районів, що проживають і ведуть там діяльність. Обрана справа не має суперечити чинному законодавству України й не повинна стосуватися продажу алкоголю, сигарет і зброї (в тому числі іграшкової). Заявка може бути подана лише одна на сім’ю.

Для участі в конкурсі необхідно завантажити форму заявки

м. Маріуполь -  https://goo.gl/Z8oVuK і надіслати її на [email protected]

м. Одеса - https://goo.gl/pkc74b і надіслати її на [email protected]

 Реєстрація на учать у конкурсі за посиланням:

м. Маріуполь - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuBlk5n9CtI9bOTHssdAwngs4oAn5uoTP2G6I7Pk-iERqC8w/viewform

м. Одеса - https://goo.gl/forms/lEQPflI4L4eTdx2F2

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • 0976223800

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.