bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для студентів-журналістів на безкоштовне навчання по PR
20.07.2017

ГО «Вінницька обласна організація  «Спілка підприємців «Стіна»  оголошує конкурс  на безкоштовне щомісячне навчання у Києво-Могилянській бізнес-школі по напрямку PR. Дедлайн - 9 серпня 2017 р.

ГО “Вінницька обласна організація  ”Спілка підприємців “Стіна”  оголошує конкурс для  активних та амбіційних  студентів - журналістів  на безкоштовне щомісячне навчання у Києво-Могилянській бізнес-школі в рамках проекту: “Зміцнення бізнес-об’єднань малих і середніх підприємств” 

ГО “ВОО “Спілка підприємців “Стіна” - це об’єднання малого і середнього соціально відповідального бізнесу України, що створює здорові правила гри у веденні бізнесу, поширює підприємницьку культуру  і формує свідомість громади щодо ролі підприємця в створенні суспільних благ. 

Навчання буде у напрямку PR та триватиме (2-3 дні в місяць) проходитиме в найкращій веб-студії країни в Києво-Могилянській бізнес-школі (проїзд та проживання будуть оплачуватися) після навчання отримайєте можливість працевлаштування.

Вимоги: 
- Журналістська освіта (не завершена)
- Комунікабельність
- Цілеспрямованість
- Здатність швидко навчатись

Вид зайнятості:
- Неповна зайнятість
Для участі у конкурсі потрібно надіслати  резюме  на e-mail: [email protected] з темою листа: Резюме для проходження  навчання 
Дедлайн подачі резюме до 9.08.2017

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.