bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендії від найкращих університетів світу-2017
12.07.2017

Майбутнє держави залежить від молоді. Від того, чи матимуть молоді люди гідну роботу та зможуть реалізувати себе у професійному плані. А для того щоб бути висококваліфікованим спеціалістом, потрібно здобути відповідну освіту. Сподіваємося, ця добірка допоможе Вам визначитися з освітніми планами на найближчий час.

1. Магістерська програма з «Німецьких та Європейських студій»

Інститут політичних наук Університету ім. Фридриха Шиллера в м. Єна (ФШУ), Німеччина, разом з Національним університетом «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА), Україна, за підтримки  Німецької служби академічних обмінів (DAAD) запрошують до навчання. Навчальна програма пропонує можливість одержання одразу двох магістерських ступенів: українського диплому «магістра політології» в НаУКМА та німецького магістерського диплому “Master of Politics” (M*Pol) від Університету ім. Фридриха Шиллер.

Дедлайн – 24 липня 2017 року.

2. Стипендії для жінок для навчання в європейській бізнес-школі

Французька бізнес-школа INSEAD запрошує жінок з Центральної та Східної Європи подавати заявик на отримання стипендії для здобутя ступеня MBA. Розмір стипендії - 13,000 євро.

Дедлайн – 31 липня 2017 року.

3. Стипендії для навчання у Стенфордському університеті

Knight-Hennessy Scholars – це міжнародна стипендіальна програма для навчання в Стенфордському університеті. Забезпечується повне фінансування – плата за навчання та стипендія.

Дедлайн – 27 вересня 2017 року.

4. Стипендіальна програма Global Study Awards

Стипендіальна програма Global Study Awards заснована ISIC, British Council IELTS та StudyPortals. Програма спрямована на спонукання молодих людей до навчання за кордоном в рамках своїх досліджень для того, щоб досліджувати нові країни, культури і мови. Максимальний розмір особистого навчального гранту – 10 000 фунтів стерлінгів. Якщо плата за навчання нижче максимальної індивідуальної премії фонду у розмірі £10,000, інші кошти можуть бути виділені для покриття вартості життя протягом максимум 52 тижнів від моменту, коли студент вперше був зареєстрований у вищому навчальному закладі.

Дедлайн – 30 вересня 2017 року.

5. Стипендіальна програма Рейгана-Фасела (США)

Національний фонд на підтримку демократії (NED) приймає заявки на участь у стипендіальній програмі Рейгана-Фаселла, що надає можливість активним борцям за демократію, вченим та журналістам провести п’ять місяців у Вашингтоні – для виконання незалежних досліджень в галузі демократії в окремій країні або регіоні. Учасникам програми надається щомісячна стипендія, медична страховка та компенсація витрат на авіаквитки в обидва кінці.

Дедлайн – 15 жовтня 2017 року.

6. DAAD надає стипендії для навчання у Німеччині

Німецька служба академічних обмінів оголошує конкурс на стипендії DAAD для отримання наукового ступеня. Залежно від академічного рівня щомісячні виплати сягають від 750 до 1000 євро.

Графік дедлайнів тут.

7. Стипендія для молодих українських лідерів від WNISEF

Молоді талановиті лідери з України та Молдови, які вступили на одну з 50 кращих програм MBA в США, мають можливість отримати стипендійну програму SEED Grant від WNISEF. Програма покриває до 100% плати за навчання студента. Обов'язкова умова – повернення після завершення навчального курсу до України для інвестування отриманих знань у розбудову держави.

Гранти надаються постійно.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.