bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти для інноваторів у правосудді від HiiL
06.06.2017

Гаагський Інститут Інновацій  у Праві (HiiL) пропонує до 20,000 EUR та бізнес підтримку для новаторів у праві. Дедлайн - 30 червня 2017 р.

Новатори, що працюють в сфері правосуддя та правовим питанням в Україні та у всьому світі, можуть подати онлайн заявку та отримати до 20 000 євро у вигляді грантових коштів у рамках конкурсу «Innovating Justice Challenge» від HiiL Justice Accelerator.

Набір заявок був відкритим 1 березня та лишається відкритим до 30 червня. Заохочуються два типи  подач. По-перше, стартапи з ідеєю та командою можуть подати заявку на фінансування в потік - Пошук Інновацій (Call for Innovations); По-друге, люди, які не мають команди або ідеї можуть подати заявку на окремий потік - Пошук Талантів (Call for Talent).

Пошук Інновацій від HiiL Justice Accelerator за останні п’ять років надав фінансування для більше ніж 60 - ти інноваційних рішень в області права і правосуддя з усього світу.  Він відкритий для претендентів, що мають ідею інновації в сфері правосуддя та команду для реалізації.

Пошук Талантів - це пошук людей з певними навичками, які вони хочуть застосувати до інновацій у сфері правосуддя. Відберуть до 10 людей, які пройдуть тренінги по інноваціям, а також деякі із них  зможуть відвідати місцеві заходи, а також отримають підтримку в майбутньому.

Десять інновацій з різних країн в сфері правосуддя виграють тижневий курс навчання в Гаазі, до 20 тис. Євро у вигляді грантового фінансування, а також доступ до мережі наставників і потенційне фінансування в майбутньому.

Зокрема, заохочуються подачі, які будуть зосереджені на шести головних проблемних сферах: правосуддя у сфері зайнятості, у сфері сім’ї, спори між сусідами, земельні спори,  злочинність і правозастосування, а також міграція / торгівля людьми. Заявки загального “лігал тек” характеру також приймаються.

Критерії відбору включають наступне: інновації мають бути пов’язані з правосуддям, а також мати життєздатну бізнес модель, можливість масштабування та здатності створювати соціальний вплив у своїх  спільнотах у забезпеченні доступу до правосуддя.

 Для того щоб подати заявку, командам та окремим талантам необхідно зайти на сторінку https://innovatingjustice.com/en/pages/apply та заповнити аплікаційну форму англійською мовою. Прийом заявок закривається 30 червня 2017 року о 17:59 за Київським часом.

Коротко про HiiL. HiiL (The Hague Institute for Innovation of Law, пер. з англ. Гаагський інститут інновацій в праві) є некомерційним закладом, який розташований у Гаазі, міжнародному місті миру та справедливості.  Ми прагнемо до того, щоб правосуддя працювало для людей з допомогою нових технологій, передових знань для розв’язання конфліктів і нових форм організації та управління. Ми співпрацюємо з неурядовими організаціями, урядами та юридичними підприємцями з метою вдосконалення процесів нормотворчості і врегулювання конфліктів. Керуючись переконанням, що правосуддя повинно бути доступно для всіх, ми працюємо над розширенням доступу до правосуддя і зміцненням верховенства права.

### Контактна особа: Дмитро Форемний,  Innovating Justice Agent в HiiL /  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.