bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс мікро-грантів для сільських громад
27.03.2017

БФ «Урожай-громаді» запрошує активні сільські громади до участі в ІІ конкурсі мікро-грантів, переможці якого матимуть можливість отримати грант 40 000 грн та восени поїхати до Польщі. Дедлайн - 31 березня 2017 р. 

Мета конкурсу – сприяння розв’язанню конкретних проблем сільських громад шляхом підтримки локальних громадських ініціатив.

Географія конкурсу: Канівський, Городищенський, Катеринопільський, Корсунь-Шевченківський, Тальнівський, Лисянський, Звенигородський, Черкаський (c.Хацьки, c.Білозір’я) райони Черкаської області та  Богуславський (с.Іванівка, с.Медвин) і Миронівський (м.Миронівка, с.Шандра, с.Росава) райони Київської області.

Тематика проектів – може бути різною, однак важливість конкретної проблеми для місцевої громади / регіону має бути обґрунтованою. Проект повинен чітко та реалістично зазначати, яким чином він спроможеться вплинути на розв’язання зазначеної проблеми.

В рамках проекту заплановано проведення ряду тренінгів з метою формування практичних навичок для здійснення проектної діяльності та активізації місцевих громад.

Пріоритет надаватиметься проектам, які передбачають взаємодію між громадою та місцевою владою в розв’язанні конкретної проблеми; передбачають активне залучення молоді до їх реалізації; мають чітко визначені мету та детальний план заходів;передбачають реалістичні та вимірювані результати;мають раціональні бюджети та демонструють ефективність витрачання коштів; залучають місцеві ресурси не менш як 10% від загальної вартості проекту; пропонують інноваційні методи розв’язання проблеми.

Умови конкурсу: 

  • для участі у конкурсі потрібно зареєструватися за номером (067) 440-59-00 до 31 березня 2017 року;

  • заявки приймаються від органів місцевого самоврядування, соціально-активних людей, громадських організацій, які розробили свої проекти відповідно до тематики та пріоритетів конкурсу;

  • буде організовано форум, на якому керівники проектів презентуватимуть свої напрацювання;

  • визначення найкращих проектів.

Максимальний розмір гранту – 40 000 грн (аплановано підтримати до 10 проектів)

Аплікаційну форму Ви можете отримати написавши нам на електоронну пошту: [email protected]

Детальніше про конкурс : http://urozhay-gromadi.com.ua/?articles=212 

Контакти

  • Анна Бібік
  • (067) 440-59-00

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.