bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сприяння у відкритті власної справи внутрішньо переміщеними особами (Полтавська область)
24.02.2017

В рамках проекту ЄС «Полтавська область для ВПО»розпочата діяльність компоненту із сприяння ВПО, які проживають на території Полтавської області у відкритті власної справи з метою метою забезпечення довгострокового працевлаштування. Дедлайн - 8 березня 2017 р.

Особи, які проживають на території Полтавської області, мають статус внутрішньо переміщених та бажають започаткувати власну справу мають можливість отримати фінансову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності та підтримку у закупівлі обладнання, необхідного для започаткування власної справи (в т.ч. техніка, інструменти, програмне забезпечення, інвентар, тощо).

Для цього потрібно:
1.мати статус внутрішньо переміщеної особи та бути зареєстрованим безробітним в центрах зайнятості Полтавської області;
2.мати ідею та бажання до започаткування власної справи, звернутися з нею до центру зайнятості, в якому зареєстрований як безробітний, та робочої групи з управління Проектом ЄС «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб» (форма вираження зацікавленості додається або заповніть анкету за посиланням в цьому пості);
3. пройти навчання та отримати консультації з питань започаткування власної справи (проводиться центром зайнятості);
4. підготувати бізнес-план за результатами навчання на реалізацію ідеї із започаткування власної справи та надати його до центру зайнятості, в якому зареєстрований як безробітний.

Для участі у компоненті необхідно до 08.03.2017 року надіслати на електронні адреси: [email protected] та [email protected] заповнити анкету за посиланням.

Довідково:

Рішення про підтримку бізнес-планів на отримання фінансової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності приймається в центрах зайнятості у порядку, визначеному наказом Міністерство соціальної політики України від 15.06.2015 № 163.
Підтримка бізнес-планів у закупівлі обладнання, техніки та інвентарю для його реалізації надається виключно таким бізнес-планам, які отримають позитивне рішення щодо їх підтримки у вигляді одноразової виплати фінансової допомоги по безробіттю.
Гранична сума коштів для закупівлі обладнання, необхідного для започаткування власної справи (в т.ч. техніка, інструменти, програмне забезпечення, інвентар, тощо) буде залежати від суми одноразової фінансової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, виплаченої/призначеної учаснику.
Не належить до обладнання, необхідного для створення/модернізації робочого місця, придбання витратних матеріалів, сировини і т. ін.

Із запитаннями щодо отримання додаткової інформації, будь-ласка, звертайтесь:

1. Щодо навчання та консультації з питань започаткування власної справи та отримання одноразової фінансової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності (відповідно до розділу VII Наказу Мінсоцполітики України від 15.06.2015 № 163) в Полтавський обласний центр зайнятості: e-mail: [email protected] або за тел.:0532 518420, 0532 418 422.
2. Щодо надання підтримки у започаткуванні власної справи (обладнання) в рамках компоненту «Сприяння у відкритті власної справи внутрішньо переміщеними особами» Проекту «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб» в Департамент економрозвитку Полтавської облдержадміністрації: e-mail:[email protected] або за тел.: 0532 609341, 05322 26907.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Коментарі

Чистяков Сергей   2603 дні тому   #  

бред.для молодого парня стать на учет в центре занятости не реально

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.