bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінансування на створення ЦНАПів
08.02.2017

Представники об’єднаних громад з 12 областей: Закарпатської, Чернівецької, Хмельницької, Житомирської, Вінницької, Київської, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Черкаської, Одеської, Запорізької, мають змогу отримати фінансування на створення Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів). Дедлайн - 17 лютого 2017 р.

Учасники подають заявки щодо підтримки: 1) відкриття чи модернізації ЦНАП, 2) організації мобільного робочого місця адміністратора, 3) організації віддаленого робочого місця адміністратора. Учасник має право подати заявку щодо 1 чи більше типів підтримки одночасно. 

Основними умовами відбору комісією проектних пропозицій є їх відповідність таким критеріям: 1) достатність площі приміщення, яке планується модернізувати, та місцезнаходження ЦНАП: - достатність площі для розміщення секторів: очікування; прийому; інформування і обслуговування (відповідно до вимог Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2013 року № 588, загальна площа секторів очікування та обслуговування становить для ЦНАПів, які утворюються при міських радах міст обласного значення, – рекомендовано не менш як 70 кв. метрів, інших ЦНАПів – рекомендовано не менш як 50 кв. метрів); - наявність умов та можливості їх реалізації (пандусу або зручного заїзду та ін.) для осіб з обмеженими фізичними можливостями; - розташування на 1 поверсі (пропозиції з розміщенням ЦНАПу виключно на другому та вищих поверхах не розглядаються та відхиляються). Учасники відбору ЦНАПів подають Організатору плани приміщень з пропозиціями облаштування у них ЦНАПу, у тому числі позначають на планах розміщення секторів: очікування; прийому; інформування та обслуговування; інших складових ЦНАПу. Також на цих планах позначаються робочі місця працівників ЦНАПу та представників суб’єктів надання адміністративних послуг, через яких надаватимуться адміністративні послуги; - місцезнаходження ЦНАПу – територіальна доступність: оптимальне розташування – у зручному для добирання місці з належною транспортною інфраструктурою; 2) забезпечення персоналом ЦНАПу: - призначено керівника ЦНАПу; - повне (достатнє) укомплектування штату ЦНАПу. Учасники відбору ЦНАПів подають Організатору належно завірену копію штатного розпису ЦНАПу на вимогу Організатора; 3) вплив створення/модернізації ЦНАПу на процеси децентралізації влади, сталий розвиток громади та соціально-економічна структура громади. Проект реалізується SKL International 4 4) фінансова обґрунтованість: наявність власного внеску на співфінансування проекту модернізації ЦНАПу з відповідних місцевих бюджетів або коштів, отриманих з інших джерел. Учасники відбору ЦНАПів подають Організатору гарантійний лист щодо співфінансування заходів за рахунок коштів місцевих бюджетівю

Критерії та умови участі зазначені в Положенні про відбір органів місцевого самоврядування для участі в проекті U-LEAD Component 2 Inception phase (ТУТ).

Учасникам відбору необхідно заповнити форму заявки (ТУТ).

Заявки для участі необхідно подати до 15 години 17 лютого 2017 року.

Контакти

Коментарі

Виктор Пономаренко   2627 днів тому   #  

Предусматривается ли расширение круга областей для участия в проекте? Спасибо,

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   2626 днів тому   #  

Доброго дня, пане Вікторе! Зверніться, будь ласка, стосовно уточнення програмних запитань за контактами вказаними у повідомленні.

  •   Пiдписатися на новi
Виктор Пономаренко   2623 дні тому   #  

Максим, я отправляю почту на [email protected] но ответа, пока, не имею!? Спасибо,

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.