bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендіальна програма ім. Л. Кіркланда
20.01.2017

Програма адресована молодим лідерам, що здобули вищу освіту, які зацікавлені у розвитку демократії, економіки і громадянського суспільства у своїх країнах та в регіоні. Дедлайн - 1 березня 2017 р.

СПЕЦІАЛЬНОСТІ:  економіка і менеджмент;  адміністрація / менеджмент (бізнес, НУО, культура, охорона навколишнього середовища, охорона здоров’я, освіта);  державне управління (органи державної влади і самоврядування);  право;  суспільні науки (соціальна психологія, соціологія);  політологія і міжнародні відносини;  політика розвитку та гуманітарна допомога. Дипломна робота, яка буде писатися в рамках стипендії, повинна мати характер науковий або практичний (в такому випадку дипломна робота повинна містити вступ у науковому характері).

КАНДИДАТИ: У 2017/2018 навчальному році Програма Кіркланда адресована представникам таких професійних груп, як:  експерти, політики, працівники органів державної влади і самоврядування;  підприємці, менеджери;  лідери неурядових організацій, діячі культури і громадські діячі;  викладачі ВНЗ;  журналісти. 2 ОБОВ’ЯЗКОВІ ВИМОГИ:  громадянство і постійне проживання в одній із вищевказаних держав (особи, які мають карту постійного проживання в Польщі, не можуть претендувати на отримання стипендії Кіркланда);  повна вища освіта (ступінь магістра);  вік до 35 років (в обґрунтованих випадках до 40 років);  досвід професійної діяльності – мінімум 2 роки;  Принаймні 2 роки перерви після попередньої стипендії за кордоном, яка тривала більше ніж 6 місяців;  знання польської мови на рівні, достатньому для участі в лекціях та семінарських заняттях, а також для написання дипломної роботи.

Під час співбесіди обов’яковим є володіння польською мовою на рівні мінімум В1.  Для кандидатів (крім кандидатів з України та Білорусі) є можливість навчання англійською мовою (рівень знань мін. В1) за умови обрання кандидатом конкретного навчального курсу цією мовою. В такому випадку допускаються базові знання польської мови (А1). ПЕРЕВАГИ надаються кандидатам, які:  активно працюють у сфері своєї професійної або громадської діяльності;  мають значні досягнення у сфері своєї діяльності;  раніше не навчалися в Польщі. НАБІР КАНДИДАТІВ: Відбір 45 найкращих кандидатів буде проводитись в три етапи: I етап – оцінка анкет на відповідність обов’язковим вимогам; II етап – детальна оцінка анкет кандидатів експертами з даних галузей; III етап – кваліфікаційна співбесіда (запланована в датах 30.03-30.04.2017). Особи, запрошені до участі в III етапі, будуть повідомлені про це електронною поштою в кінці березня. Інформація про остаточні результати конкурсу буде надіслано електронною поштою в червні 2017 року. Адміністратор Програми залишає за собою право,серед обраних кандидатів, перевірки знань польської мови за допомогою зовнішнього іспиту у польських дипломатичних представництвах за кордоном, в період липня і серпня.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ: 1. Заповнений он-лайн формуляр заяви на участь в програмі:  анкета персональних даних;  проект перебування – обґрунтування намірів кандидата стосовно участі в Програмі Кіркланда, в т.ч. пропозиції щодо навчання у Польщі та плани на майбутнє (4000-6000 знаків з урахуванням пробілів). 2. Два рекомендаційних листи з переліком досягнень та кваліфікацій кандидата, а також описом перспектив його подальшого розвитку і роботи у сфері професійної або громадської діяльності (польською, російською або англійською мовою), надіслані електронною поштою. 3. Копія диплому про вищу освіту (при наявності – також диплому кандидата наук), надіслана електронною поштою.

3 ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ЗАЯВОК: Детальний опис Програми та інструкцію щодо заповнення формуляра заяви можна отримати безпосередньо на сайті: www.kirkland.edu.pl або за допомогою листування електронною поштою з Програмою. Формуляр заяви необхідно заповнити он-лайн. Після заповнення формуляра заяви он-лайн необхідно роздрукувати видану системою сторінку з інформацією, яка підтверджує отримання заяви. Підписану сторінку з актуальною фотокарткою кандидата потрібно надіслати звичайною поштою на адресу Програми Кіркланда. Два рекомендаційних листи та копію диплому потрібно відсканувати і надіслати на електронну адресу: [email protected].

ТЕРМІНИ ПОДАННЯ ЗАЯВОК: Крайній термін подачі заявок на отримання стипендії Кіркланда 2017/18 закінчується: 1 березня 2017 р. Заяви, які надійдуть після закінчення вищевказаного терміну, розглядатися не будуть. ФІНАНСОВІ УМОВИ: Стипендія: близько 1800 PLN на місяць. Додатково програма покриває такі витрати: вартість навчання, проживання в Польщі, страхування, білети на подорож до і з Польщі, візові витрати, покупку навчальних матеріалів і посібників.

Контакти

  • Стипендіальна програма ім.Л. Кіркланда
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.