bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дев’ять актуальних можливостей отримати фінансування для проектів ОГС
12.12.2016

У добірці від Ресурсного центру ГУРТ ви знайдете інформацію про актуальні можливості для отримання фінансування на втілення програмної діяльності організацій громадянського суспільства України.

1. БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» оголошує відкритий конкурс проектів в рамках виконання проекту «Зміцнення спроможності НУО у сфері інтеграції, реабілітації, підтримки та надання послуг внутрішньо переміщеним особам» за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні. Географія конкурсу – Донецька та Дніпропетровська області. Загальна сума коштів, передбачених для реалізації двох субгрантів, складає 104 000 євро. Дедлайн – 14 грудня 2016 року.

Детальнішетут.

2. Фонд демократії ООН запрошує організації громадянського суспільства подавати заявки на фінансування проектів, спрямованих на просування та підтримку демократії. Дедлайн – 18 грудня 2016 року.

Детальнішетут.

3. Компанія «Монсанто Україна» продовжує приймати грантові пропозиції від громадських організацій в рамках четвертого щорічного конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». Максимальний розмір гранту, що може бути наданий, – 200 000 гривень. Дедлайн – 18 грудня 2016 року.

Детальнішетут.

4. У рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» продовжується набір проектних заявок за тематичними цілями Програми: «Спадщина», «Доступність», «Безпека» та «Кордони», а також на всі їхні пріоритети. До участі у конкурсі запрошуються західні області України: Львівська, Волинська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська та Івано-Франківська. Загальний бюджет грантового конкурсу – 80,17 млн євро, а сума гранту для проекту – від 100 000 до 2,5 млн євро. Дедлайн – 31 грудня 2016 року.

Детальнішетут.

5. У рамках проекту «Просування реформ в регіони», що фінансується Європейським Союзом в рамках програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні», проводиться конкурс грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні». У конкурсі можуть брати участь регіональні ЗМІ всіх типів: інтернет, друковані та електронні ЗМІ (телебачення та радіо), а також конвергентні ЗМІ, що поєднують кілька типів. Максимальний розмір гранту – 375 000 гривень. Дедлайн – 16 січня 2017 року.

Детальнішетут.

6. У рамках проекту програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні» також проводиться грантовий конкурс «Громадськість за проєвропейські зміни». Зараз оголошена його третя хвиля. Максимальний розмір гранту – 750 000 гривень. Дедлайн – 2 лютого 2017 року.

Детальнішетут.

7. Британська Рада в Україні та Ґете-Інститут Україна спільно з CANactions запускають програму ідентифікації, підтримки та втілення інноваційних проектів міського розвитку, покликаних вдихнути нове життя в середні постіндустріальні міста по всій Україні. Особливу увагу буде приділено підтримці громад, які організовано працюють над вирішенням міських проблем і прагнуть залучити британський та німецький досвід у цій сфері. Найперспективніші проекти отримають до 15 000 євро на втілення. Дедлайн – 16 січня 2017 року.

Детальнішетут.

8. Європейська комісія оголосила конкурс «Support Civil Society, Local Authorities and Human Rights in Ukraine». Загальна мета цього конкурсу – зростання ролі громадянського суспільства у сприянні демократичним реформам та комплексному соціально-економічному розвитку в Україні. Українським неприбутковим НУО будуть надані гранти загальною сумою 9 754 004 євро. Максимальний розмір гранту – 500 тис. євро. Дедлайн – 24 січня 2017 року.

Детальнішетут.

9. Шведський інститут надає фінансування для загальної підтримки проектів із демократизації, свободи вираження ідей і прав людини в цільових країнах. Грантова програма передбачає обов’язкову наявність шведського партнера для реалізації проекту. Дедлайн – 25 січня 2017 року.

Детальнішетут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.