bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10 грантів для започаткування та реалізації ваших проектів
25.07.2016

ГУРТ інформує вас про актуальні можливості фінансування для проектної діяльності ваших громадських організацій та ініціатив, а також для започаткування власної справи. Представники різних областей України можуть знайти нові способи підтримки ромів та внутрішньо переміщених осіб, відновлення соціальної інфраструктури, збереження довкілля, відкриття власної справи, ефективної взаємодії молоді та самоорганізації населення. 

Міжнародна організація з міграції оголошує конкурс для громад Донецької та Луганської областей на отримання грантів для підтримки заходів соціального спрямування та відновлення об’єктів соціальної інфраструктури. До участі запрошуються громади з Донецької області (м. Маріуполь; м. Курахове; Добропільський район)  та Луганської області (Троїцького району; Новоайдарського району). Максимальний розмір гранту для підтримки заходів соціального спрямування становитиме до 10 000 доларів США, для відновлення об’єктів соціальної інфраструктури - до 30 000 доларів США. Останній день подання – 28 липня 2016 року. Детальніше – тут.

Німецька федеральна компанія DeutscheGesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації оголошує відкритий конкурс проектів «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб» у Дніпропетровській області. Мета проекту – покращення якості надання послуг місцевому населенню в територіальних громадах, які приймають значну кількість внутрішньо переміщених осіб. До участі у конкурсі запрошуються: об’єднані територіальні громади, установи державної та комунальної форми власності, громадські організації, що зареєстровані і/або провадять діяльність у Дніпропетровській області. Бюджет кожного поданого проекту складатиме до 600 000 гривень. Останній день подання – 5 серпня 2016 року. Детальніше – тут.

Програма розвитку ООН запрошує внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Одеській, Полтавській, Харківській, Луганській, Донецькій областях, місті Києві та місцеве населення Донецької та Луганської областей (з підконтрольних Уряду України територій) взяти участь у конкурсі на здобуття грантів для започаткування, відновлення або розвитку підприємницької діяльності. Мета конкурсу - поліпшити життя внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької та Луганської областей шляхом підтримки підприємницької діяльності та малого бізнесу. Максимальний розмір фінансування - до 200 000 грн. Останній день подання – 15 серпня 2016 року. Детальніше – тут.

Екоцентр та Дніпропетровське відділення Національного екологічного центру України запрошують активну молодь та ініціативні групи з Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської та Івано-Франківської областей до участі у Конкурсі міні-грантів «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку». Підтримка надаватиметься ідем та ініціативам, які спрямовані на захист довкілля на локальному рівні та сприяють сталому розвитку громади. Важлива частина проекту – це створення умов для взаємодії активної молоді між собою та отримання менторської підтримки заради збереження довкілля. Максимальний розмір фінансування - гривневий еквівалент 1000 Євро. Останній день подання – 15 серпня 2016 року. Детальніше – тут.

Екоклуб оголошує конкурс на отримання мікрогрантів в рамках проекту «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку», для  молодіжних громадських організацій та ініціативних груп з Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Вінницької та Волинської областей. До участі запрошується ініціативна молодь, яка прагне реалізувати свої практичні ідеї і сфері захисту навколишнього середовища та протидії змінам клімату. Загальний фонд технічної та матеріальної допомоги конкурсу 4500 євро. Мінімальний розмір допомоги- 500 євро, максимальний - 1500 євро. Останній день подання – 15 серпня 2016 року. Детальніше – тут.

УМКА оголошує конкурс міні-грантів в рамках проекту «Молодь та громадські організації: назустріч сталому розвитку». Конкурс спрямований на пошук та підтримку практичних ідей та ініціатив, які в малих масштабах вирішують питання зміни клімату та мають довготривалий вплив та користь для місцевої громади. До участі у конкурсі запрошуються ініціативні групи та зареєстровані громадські організації із Львівської, Закарпатської, Тернопільської , Івано-Франківської та Чернівецької областей. Середній розмір фінансування - 500-1000 євро. Останній день подання – 15 серпня 2016 року. Детальніше – тут.

Західноукраїнський ресурсний центр у партнерстві із Центром Громадської Адвокатури та Товариством Лева запрошують зареєстровані українські неурядові організації, що діють на території Донецької та Луганської областей, які перебувають під контролем української влади, подати заявки на конкурс з відбору партнерських організацій для участі у проекті «Громадський пояс Донбасу». Мета проекту: посилити роль громадянського суспільства у сприянні проведення демократичних реформ на території Донецької та Луганської областей. В рамках проекту планується надання фінансової підтримки семи відібраним НУО в два етапи: 1 етап. Фінансова підтримка реалізації операційних планів семи відібраним НУО (до 12 000 Євро). 2 етап. Фінансова підтримка 7 ресурсним центрам, створених на базі відібраних НУО з реалізації місцевих громадських ініціатив (до 15 000 Євро). Останній день подання – 18 серпня 2016 року. Детальніше – тут.

Фонд «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» (EVZ) оголошує конкурс на подання заявок від громадських організацій щодо підтримки ромів, які пережили нацистські переслідування. Проекти повинні бути адресовані ромам, які народилися по травень 1945 р. і пережили нацистські переслідування. Заявки на проекти можуть подавати громадські ініціативи та некомерційні організації з середовища ромів або суспільства більшості. Вітається партнерство між окремими товариствами ромів або ромськими і неромськими організаціями. Максимальний розмір фінансування – 50 000 євро (25 000 євро на рік). Останній день подання – 31 серпня 2016 року. Детальніше – тут.

Українська Галицька Асамблея в рамках Програми «Сильна Громада» проводить конкурс мікропроектів для громадських і благодійних організацій, органів самоорганізації населення та їх коаліцій, мереж, неформальних об’єднань та ініціативних груп мешканців Львівщини, Тернопільщини та Івано-Франківщини. Мета програми – підтримка ініціатив у сфері розвитку громад та їх самоорганізації з метою творення якісних змін у містах та селах Галичини. Максимальний розмір фінансування – 15 000 гривень. Останній день подання – 15 вересня 2016 року. Детальніше – тут.

Благодійний фонд «Карітас Краматорськ» відкриває програму з видачі бізнес-грантів для переселенців і місцевого населення, яке постраждало від конфлікту, на підтримку ініціатив мікро-бізнесу (дрібна торгівля, послуги невеликого масштабу, або дрібне виробництво). Бізнес-гранти надаються на відновлення втраченого через військовий конфлікт бізнесу і на розвиток діючого бізнесу учасника програми. Середній розмір фінансування - від 5 000 до 30 000 гривень. Останній день подання – 30 листопада 2016 року. Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.