bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектів для територіальних громад, які приймають ВПО (Дніпропетровська область)
14.07.2016

Німецька федеральна компанія DeutscheGesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації оголошує відкритий конкурс проектів «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб» у Дніпропетровській області.

Проект реалізується в рамках Ініціатив інфраструктурної програми для України на замовлення Уряду Німеччини.

Мета проекту – покращення якості надання послуг місцевому населенню в територіальних громадах, які приймають значну кількість внутрішньо переміщених осіб.

До участі у конкурсі запрошуються: об’єднані територіальні громади, установи державної та комунальної форми власності, громадські організації, що зареєстровані і/або провадять діяльність у Дніпропетровській області. Подані проекти мають бути спрямовані на покращення послуг для ВПО і приймаючих громад і стосуватися наступних тем:

  • Покращення якості надання послуг у сфері медицини, правової допомоги, культури і спорту для ВПО та приймаючих громад;
  • Організація заходів, спрямованих на інтеграцію ВПО у приймаючих громадах;
  • Організація діяльності центрів дозвілля, арт-майданчиків, коворкінгів тощо, створених в тому числі на базі бібліотек.

Бюджет кожного поданого проекту складатиме до 600.000 гривень. Із них мінімально 30% бюджету має бути заплановано на проведення заходів для ВПО та приймаючих громад (тренінги, семінари, конкурси, підвищення кваліфікації, дозвілля/навчання); максимально 70% коштів може бути витрачено на покращення матеріально-технічного забезпечення.

Термін реалізації проекту – максимально 2 місяці.

За результатами конкурсу буде відібрано до 10 переможців, які через GIZ отримають фахову і фінансову допомогу від Німеччини

Для участі у конкурсі необхідно детально ознайомитися із Умовами конкурсного відбору проектів, а також заповнити Заявку на участь у конкурсі. Всі документи можна отримати, звернувшись за адресою [email protected] або завантажити за посиланням: https://www.giz.de/en/worldwide/39615.html 

Заявка має бути подана виключно в електронному вигляді обсягом не більше 5 МВ у форматі MS Word (.doc або .docx або .rtf) в електронному вигляді на адресу [email protected] з 14 липня до 5 серпня 2016 року, 12:00 (за київським часом).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.