bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

6 актуальних грантів для розвитку ваших ідей
27.06.2016

ГУРТ інформує вас про актуальні можливості фінансування ваших громадських організацій та ініціатив. Спланувати успішну реалізацію Ваших ідей можна за різними напрямками діяльності: медіа, відкриття власної справи, співпраця з органами виконавчої влади, соціальна адаптація, діалог тощо.

Freedom House запрошує подавати заявки на грант у рамках однорічної програми фінансування, розвитку спроможності та технічної допомоги незалежним медіа. Програма фінансової та технічної підтримки медіа має подвійну мету: 1) фінансово підтримати медіа-ініціативи та організації, що прагнуть встановлення прозорості та підзвітності в урядуванні та суспільному житті за рахунок опублікування історій та репортажів про економічні, соціальні, культурні та політичні питання та проблеми; 2) надати необхідну технічну підтримку та допомогу новим медіа чи/та медіа- ініціативам, в управлінні яких немає професійних медіа-менеджерів. Оцінювання заявок буде відбуватися за такими критеріями: Інноваційність, Партнерство та залучення, Редакційна політика, Цільова аудиторія, Толерантність та права людини, Організаційна спроможність та розвиток. Максимальний розмір фінансування - до 23,000 доларів США. Останній день подання – 30 червня 2016 року. Детальніше – тут.

Національна Асамблея інвалідів України оголошує про початок конкурсу на отримання міні-грантів для відкриття власної справи. Цільова група: Підприємства та організації всіх форм власності, в тому числі підприємства громадських організацій людей з інвалідністю; Фізичні особи-підприємці з числа цільової групи проекту; Фізичні особи з інвалідністю з числа цільової групи проекту, які у зв’язку з національними або релігійними поглядами/нормами не можуть займатися підприємницькою діяльністю. Географія реалізації проекту: Донецька, Дніпропетровська, Харківська, Львівська, Вінницька області та місто Київ. Загальний бюджет конкурсу: 50000 доларів США. Дедлайн першого етапу прийому заявок – 30 червня 2016 року. Детальніше – тут.

Посольство Франції в Україні оголошує конкурс проектів, спрямованих на підтримку ініціатив громадянського суспільства в Україні. Напрямки фінансування: проекти у сфері підтримки постраждалих серед цивільного населення, ініціативи соціальної адаптації та міжрегіонального діалогу, а також заходи щодо просування європейських цінностей та залучення громадян до активного суспільного життя. Останній день подання – 1 липня 2016 року. Детальніше – тут.

Програмна ініціатива «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує  Конкурс «Підзвітне та раціональне використання коштів місцевих бюджетів у сфері охорони здоров’я. Забезпечення сталого фінансування програм зменшення шкоди та паліативної допомоги». Мета конкурсу - підтримати ініціативи неурядових організацій, які спрямовані на забезпечення підзвітного та ефективного використання коштів місцевих бюджетів у сфері охорони здоров’я, а також, завдяки цьому, на забезпечення сталого розвитку програм зменшення шкоди та паліативної допомоги з місцевих бюджетів. Учасники конкурсу: громадські організації, благодійні фонди, офіційно зареєстровані пацієнтські організації, що працюють у сфері громадського здоров’я; громадські організації, аналітичні центри, що працюють у напрямку формування практики підзвітності та прозорості влади; громадські організації, що реалізовують антикорупційні ініціативи в сфері охорони здоров’я; організації які мають досвід роботи та адвокації в сфері ВІЛ-сервісу. Максимальний розмір гранту – 375 000 гривень. Останній термін подання проектів – 14 липня 2016 року. Детальніше – тут.

Український незалежний центр політичних досліджень спільно з Спілкою Робітничих Самаритян (Німеччина) та Центром стратегічних досліджень та розвитку Грузії за підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс грантових проектів для неурядових організацій. Мета конкурсу – підтримати спільні проекти неурядових організацій та місцевих органів виконавчої влади (органів місцевого самоврядування) щодо надання соціальних послуг вразливим групам населення. До участі у конкурсі запрошуються неурядові організації, які відповідають наступним вимогам: Зареєстровані, як юридичні особи не пізніше 1 червня 2015 року; Безпосередньо надають соціальні послуги вразливим групам населення та/або займаються соціальним підприємництвом для забезпечення потреб вразливих груп населення; Працюють у одній із таких областей України: Київська ,Черкаська, Чернігівська, Дніпропетровська, Запорізька, Львівська. Максимальна сума грантового фінансування одного проекту не має перевищувати еквівалент 15 000 євро. Останній день подання - 17 липня 2016 року. Детальніше – тут.

КримSOS і Агентство ООН у справах біженців продовжують грантову програму підтримки ініціатив переселенців в 17 регіонах України. Географія проекту охоплює Київську, Львівську, Тернопільську, Івано-Франківську, Закарпатську, Чернівецьку, Волинську, Рівненську, Херсонську, Кіровоградську, Житомирську, Вінницьку, Хмельницьку, Чернігівську, Сумську, Полтавську та Черкаську області. Мета програми – підтримати переселенців в спробах самостійного вирішення їх проблем та захисту їх прав і свобод. На гранти можуть претендувати проекти, спрямовані на: інтеграцію і побудову діалогу між переселенцями і місцевими громадами; захист прав переселенців; зміцнення ініціатив та спільнот внутрішньо переміщених осіб (ВПО); надання підтримки жінкам і вирішення проблеми гендерно-обумовленого насильства, а також захисту людей з особливими потребами та інших соціально незахищених груп населення та інші. Бюджет проекту - до 25 000 грн. Програма діє до кінця 2016 року. Детальніше – тут

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.